2777
2789
۱۳پرومکس😭 خاک تو سر ایفون کنن ، ۱۷رو متفاوت ساختن حالا من از کجا پول بیارم ۱۷بخرم تا الان معلوم نبو ...

اون سیمکارتش الکترونیکییه تو ایران نمیتونی ازش استفاده کنی

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم 🤣🤣🤣🤣

ایییی عجب شیری هستی که از همچین پارتنری نامزد درواردی خسته نباشی خواهر🤣🤣🤣

خوشبخت شی عزیزم❤️

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

عزیزم کی خریدی و‌چند تومن؟ راضیی ازش؟

۲سال پیش اره خوبه 

خداروشکر کارمو راه میندازه فکر کنم حدود ۹تومن دقیق یادم نیس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ایییی عجب شیری هستی که از همچین پارتنری نامزد درواردی خسته نباشی خواهر🤣🤣🤣خوشبخت شی عزیزم❤️

خودمم چیز کمی نیستمااا😭🤣

مرسی عزیزم همچنین🥲♥️

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

۱۳پرومکس😭 خاک تو سر ایفون کنن ، ۱۷رو متفاوت ساختن حالا من از کجا پول بیارم ۱۷بخرم تا الان معلوم نبو ...

دغ دغتو فقط 🤣🤦🏻‍♀️

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

تو فقیر نیستی فقط کلیه اتو زیادی دوست داری 😂🤦

جدی 

یعنی این ایفن دارن کلیه فروختن 😂😂😂

خب اینجور باشه بیشتر ایران تک کلیه هستن 🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خودمم چیز کمی نیستمااا😭🤣مرسی عزیزم همچنین🥲♥️

معلومه که نیستی عزیزم 🌹😀

لیاقتشو داشتی قطعا❤️

مطمئنی؟ خداروشکر😂😂

دیروز داشتم راجبش میخوندم ولی فکر نکنم تو ایران ریجستر بشه ولی کامل مطمئن نیستم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹