2777
2789
عنوان

حس شیشم میشه بیای فقط ی سوال دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 164 پست
اره خیانت می‌کنه خیالت راحت تا تهش

شما پارتنر اسی هستین که انقدر مطمئنی؟؟

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اره خیانت می‌کنه خیالت راحت تا تهش

حست درسته؟

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حس خودت چی میگه؟آخه همه میگن خیانت میکنه🥲

من خودم از یه ایموجی توی بیو اینستا شوهرم شک خیانت کردم 

مشخص شد خیانت می‌کنه 

دارم طلاق میگیرم 

ولی اگر ثابت شد خیانته 

نمون

پرورده کوردم❤
شما پارتنر اسی هستین که انقدر مطمئنی؟؟

حالم بد شد چند نفر دیگه هم گفتن میکنه🙂💔

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

حس نمی کنم میبینم

چجوری؟

حس نمی کنم میبینم

هرچی به دلتون افتاد بهم بگید

اسمم زهراست حست راجبم می گی ؟ 

منو علی قسمت هم هستیم بهم میرسیم؟؟؟

خانوادش از من خوششون میاد مخالفت نمیکنن؟؟

فرهنگیان قبول میشم؟؟

من خودم از یه ایموجی توی بیو اینستا شوهرم شک خیانت کردم مشخص شد خیانت می‌کنه دارم طلاق میگیرم ولی اگ ...

الهی بگردم خیلی سخته میفهمم🥲🥲

حالم بد شد چند نفر دیگه هم گفتن میکنه🙂💔

عزیزم نگران نباش اینا فقط یه حدسه خودت باید پیگیرش باشی تا متوجه شی 

به منم ی حس ششم گفت به اون چیزی ک میخوای نمیرسی یعنی یه ضد حالی بهم زدددددد ولی تمام چرته من میگم فقط خدا خودش میدونه انسان ها فقط یه حدس دارن همین

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792