2777
2789
عنوان

گروه کوهنوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد کاش یک گروه سالم گیرم بیاد

اهل کدوم شهر هستین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مشهد

بدون ک دوست فامیل آشناهاتون نرفتن یک وقت عضو درگیر گروها کوهنوردی نشین ها 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا؟

چون قابل اعتماد نیستن دختر خوب مختلط سمی زیاد دارن 

سلام و عرض ادب 

دو ساله کوهنوردی شروع کردم 

خداروشکر میکنم بابتش کوهنوردی جدا از اینکه 

ورزش بسیار خوبیه واسه بدن از لحاظ 

روانشناسی و سلامت روح و روان معجزه گره 

به نظر من و خیلی ها کوهستان روح آدم جلا 

میده آرامش بخشه طبیعت کوهستان 

یکی از انسان ساز ترین ورزش ها کوهنوردیه 

اگه دوست دارین میتونم کمکتون کنم 

چند گروه خوب سراغ دارم البته خودمم 

گروه دارم میریم قله های سبک واسه مبتدی ها 

من در خدمتتون هستم 

و عشق عشق می آفریند...

اره منم از همین سالم نبودنشون میترسم

موافقم الان زیاد شده مثل قارچ گروه های کوهنوردی 

زیاد شدن 

من خودم با گروه مدیتیشن کسایی که همه در مباحث 

روانشناسی خودشناسی هستن میرم کوه 

شروع کوهنوردی با این گروه بود 

کوهنوردی ما سبکش فرق می‌کنه 

اهل آهنگ نیستیم اسپیکر 

در سکوت بیشتر کوهنوردی میکنیم 

تا لذت کوهستان رو بیشتر حس کنیم 

پلن مدیتیشن داریم 

وگاهی مباحث روانشناسی 

خیلی این مدل کوهنوردی کمه همه بیشتر 

دنبال آهنگ زدن رقصیدن هستن 

که میزنن سکوت کوهستان خراب میکنن 

مهمتر از کوهنوردی اخلاق کوهنوردیه 

کاش اینو بیشتر درکش کنن کوهنوردا 

من معجزه زندگیم بود آشنایی با این گروه 

و رفتن به کوه و شروع کوهنوردیم 

و وظیفه خودمو معرفی کنم شیوه درست 

کوهنوردی رو چون مدیون کوهستانم 

هرکسی بخواد تجربیاتم میزارم خدمتش 

در راستای ادای دین و رسالتم 

🙏

و عشق عشق می آفریند...

موافقم الان زیاد شده مثل قارچ گروه های کوهنوردی زیاد شدن من خودم با گروه مدیتیشن کسایی که همه در مبا ...

سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون منظورم از سالم نبودن فقط اهنگ نبود منظورم این بود که نمیشه به ظاهر ادما اعتماد کرد فارغ از هرچیزی و من از این میترسم 

سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون منظورم از سالم نبودن فقط اهنگ نبود منظورم این بود که نمیشه به ظاهر ادم ...

سلام خواهش میکنم 

منم یک از ناهنجاری های بعضی از گروه های کوهنوردی 

گفتم که آهنگ و برهم زدن سکوت کوهستان هست رو گفتم ناهنجاری ها زیاده قطعا یکی از مهم ترین هاش 

مخصوصا واسه خانم ها بحث امنیت اعتماد با افرادی که میره کوه هست که اینم زیاده باعث شده هر گروهی آدم نتونه بره یا سخت پیدا بشه البته هست گروه هایی که 

خانم ها با آرامش کامل میان کوهنوردی شون انجام 

میدن حتی شب ما گاهی پیمایش های شبونه دم غروب 

برگزار میشه برگشت شب میشه بدون هیچ مشکلی 

میان خانم ها و بر میگردن با تمام آرامش 

اینا بستگی به لیدر گروه داره آدم هایی که نگاهشون از کوهنوردی چیه وقتی نگاهت عشق دادن باشه خدمت 

در راستای کوهنوردی دیگه امنیت میاد 

گروهی که من آشنا شدم دقیقا همین جوریه 

آدم هایی هستن همه در مسیر آگاهی رشد فردی 

مسیر روانشناسی هیچ بحثی از دوستی و...

من بشخصه ندیدم خدا شاهده خانم هایی اومدن 

گروه تا دو شب پیمایش طول کشید و بعد با امنیت 

رفتن میگم کوهنورد واقعی باید باشی 

تا امنیت انتقال بدی به خانم ها و اعضای گروه 

متاسفانه چیزی که زیاد شده کوهنورد نما 

نه چیزی از اخلاق کوهنوردی می‌دونن 

نه منش کوهنوردی 

و عشق عشق می آفریند...