2777
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 29 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه اینم نبود  حسم میگه شاید اکوفن بوده  یه چیزی میخوام که تاثیر داشته باشه حالا اگه ا ...

ببین همشون خوبن. ولی دکترباید تشخیص بده دیگ. مثلا ب من گفت فقرآهن داری.. اهنت خیلی کمه قرص اهن بهم داد خیلی تاثیرگزاربود. ولی در کل همشون خوبن. اکوفانم اوکیه

ببین همشون خوبن. ولی دکترباید تشخیص بده دیگ. مثلا ب من گفت فقرآهن داری.. اهنت خیلی کمه قرص اهن بهم د ...

منکه مطمئنم آهنم کمه چون واسه آز خون ازدواج آهنم کم بود 

منکه مطمئنم آهنم کمه چون واسه آز خون ازدواج آهنم کم بود 

آهنتون کم بود برای آزمایش ازدواج مشکلی نبود؟ لازم نبود چیزی مصرف کنین یا دوباره آزمایش بدین؟

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

آهنتون کم بود برای آزمایش ازدواج مشکلی نبود؟ لازم نبود چیزی مصرف کنین یا دوباره آزمایش بدین؟

ببخشید عزیزم تازه پیامتونو دیدم 

بله یک ماه به من و همسرم قرص دادن خوردیم بعددوباره آز دادیم 

خودمم خرما و عدس که آهن داشت میخوردم 

ببخشید عزیزم تازه پیامتونو دیدم  بله یک ماه به من و همسرم قرص دادن خوردیم بعددوباره آز دادیم&n ...

مرسی که جواب دادی عزیزم 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز