2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخییی بچه دارید بازم ؟

بله دخترم ۶ ماهه بود شیر خشکی شوهرم بیکار بود ک لو رفت شیشه هم میکشه توهم میزد نون خالی هم نداشتیم بسیار وضعیت اسفناکی داشتم که فهمیدم باردارم کرایه عقب افتاده شوهر بیکار و بی پول و معتاد شیشه و بچه ۶ ماهه شیر خشکی که همش نون با چای قاطی میکردم میدادم چون پول شیر خشک نداشتم و....

اما بعد اون آواره شدم با دخترم و زندگیم رفت تو هوا

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
بله دخترم ۶ ماهه بود شیر خشکی شوهرم بیکار بود ک لو رفت شیشه هم میکشه توهم میزد نون خالی هم نداشتیم ب ...

وای چه وضع وحشتناکی خدا بهت صبر بده 

الان که فکر می کنم خیلی بد کاری هم کردی عاقلانه تصمیم گرفتی 

پس کاش اینجا نمیومدم پرسیدن بعضی چیزا و یادآوریش فقط داغ ادمو تازه می‌کنه

یعنی منم بچه نمی خواستم ولی چون شوهرم دوسش داره و ما هم خداروشکر وضع خوبی داریم نگه می داریم

یعنی منم بچه نمی خواستم ولی چون شوهرم دوسش داره و ما هم خداروشکر وضع خوبی داریم نگه می داریم

من الان سه تا بچه دارم ولی تا الان انگشت شوهرم بهم نخورده چه برسه کتک بزنه اون موقع حاملگی تو عقد حکمش اعدام بود تو خانواده ی من

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

من با اینکه بچم مشکل داشت و سقط کردم قانونی بازم عذاب وجدان خفم میکنه بعد دو سال هنوز کنار نیومدم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بله دخترم ۶ ماهه بود شیر خشکی شوهرم بیکار بود ک لو رفت شیشه هم میکشه توهم میزد نون خالی هم نداشتیم ب ...

خب یه سوال بپرسم چرا با کسی که اینجوری بود رابطه داشتید ؟

من الان سه تا بچه دارم ولی تا الان انگشت شوهرم بهم نخورده چه برسه کتک بزنه اون موقع حاملگی تو عقد حک ...

می دونم ولی خب خلاف که نکرده بودید که خدا حلال می دونه بعد خانواده ها اینجوری