2777
2789
عنوان

خریدن خون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست

عزیزم زمین جای دور افتاده رشد آنچنانی نداره ،آپارتمان بگیرید بالاخره یه درآمدی داره و اقلا میتونه قسط خودشو بده، یا زمین متراژ کمتر ولی جای رو به رشد بخرید یا یه آپارتمان هرچند کوچیک

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چکار کنم شوهرم گوش نمیده ولی ب نظرت مسکن مهر خوبه بخرم چون پولم خیلی کمه بخوام جای دیگه بخرم

ببین میتونی ی وام بگیری بزاری رو پولتون خونه بخرین. 

یچیزی هم هست بستگی به منطقه و پیشرفتش تو آینده داره. زمین بخری تا بعدا پیشرفتکرد بفروشین. 

یکی چهل سال پیش اینکارو کرد بعد چپد سال زمیناش شهر شده و پول پارو میکنن و میلیاردرن. این ریسکیه. معلوم پیست بشه یا نه

زمین نخر کلی مصالح و دنگ و فنگ داره سالها زمان بَره

جدا از اینکه زمینو خریدی تازه دستتون میوفته تو وام و بدهی واسه ساخت وساز

به نظرم یه خونه تموم شده بخر بی درد سر بشینین توش

پرند نه عزیزم میخوام اهواز یا فولاد شهر اصفهان بخرم

عزیزم حتما خونه بخر

خونه هم قیمتش روز به روز بالا میره بعضیا چرت میگن که خونه زیاد قیمتش بالا نمیره و...

بعدم اینکه بجای زمین خونه بخرید حداقل میتونید تو خونه خودتون ساکن بشید و پول اجاره رو جمع کنید بعدها خونه بزرگتر بخرید 

ولی زمین خریدن تو این اوضاع گرونی اصلا به صرفه نیس

ببین میتونی ی وام بگیری بزاری رو پولتون خونه بخرین. یچیزی هم هست بستگی به منطقه و پیشرفتش تو آینده د ...

نه بابا این زمین ها جاهای دور افتاده ست و کاربری کشاورزی هم داره ک دنبال این هستن ک کاربری ش رو عوض کنن و مسکونی بگیرن

والا منم راضی نیستم ولی شوهرم گوش نمیده

پس اگه گوش نمیده شمام طلا و اینا وسط نزار 

سفت کاری و مصالح کلی هزینه داره دکوراسیون و بقیه کاراشم‌ به کنار 

بازم تحقیق کن خودت

دقیقا چکار کنم شوهرم گوش نمیده ولی ب نظرت مسکن مهر خوبه بخرم چون پولم خیلی کمه بخوام جای دیگه بخرم

من مازندرانم، اطلاع ندارم مسکن مهری که شما میخواین بخرین تو چه منطقه ای هست، فاصله داره ازشهر، داخل شهره