2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا چقد پایین میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 68 پست

طلا همیشه بالا می‌ره . پارسال مرداد و شهریور گرمی ۳ و خرده ای بود با اجرت تازه . الان دیگه خودتون میدونید چقدر شده

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

کف طلا نهایتش ۸۲۰۰ تا ۸۴۰۰

اخرای مهر رشدش دوباره شروع میشه میره بالای ۹ میلیون 

مطمئن باشید اصلا نترسید 

این اصلاحات فقط فرصت خریده

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت رو بدبخت کنید به خاطر سود خودتون

مگه من این وضعو درست کردم چی میزنی 

ساقیتو عوض کن

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

چه بی انصاف.

بی انصاف اونیکه این وضعو درس کرده

ن مایی ک ترس از دست دادن اون ی قرون وامیم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

به هیچچچچچچچچ عنوان توافقی صورت نمیگیره.

عاره بابا اینا باهیشکی کنار نمیان ماها فقط بدبختر میشم

تهش خوب تموم میشه بسیار امیدوارم

خدا از دهنت بشنوه

من باردارم خیلی استرس دارم چی میشه چطوری از پس بچه هام بربیام😔تو این گرونی