2777
2789
عنوان

مشکل کبدی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
اونوقت جرات می کنی دستورالعمل های یک نفر را که معلوم نیست چه کسی هست را اجرا کنی؟ اون هم در مورد کبد ...

من فقط عکس کهیر هامو براش فرستادم اولش گفت قارچ پوستیه دیگه سین زدم جواب ندادم گفتم خب شنبه میرم دکتر اگه لازم باشه پماد و قرص میده درمان میشم بعد از چند ساعت دوباره پیام داد گفت عکس کهیرهاتو واسه استادم فرستادم متاسفانه مشکل کبدی داری باید هرچی زودتر درمان بشی وگرنه خونت الوده میشه و... 

عزیزم کاسنی رو هم ول کن. یه بار یه دکتر جراحی صحبت میکرد و می‌گفت بیماری داشتم کبدش چرب بود و این بج ...

هر چیزی بیش تر از حدش برا بدن سم هست.  درسته کاسنی برا کبد خوبه ولی بیش از حد بخوری باعث تحریک انقباضات رحمی در بارداری،  افت فشار خون،  تداخل با داروهای خاصی مثل رقیق کننده های خون و...  میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط عکس کهیر هامو براش فرستادم اولش گفت قارچ پوستیه دیگه سین زدم جواب ندادم گفتم خب شنبه میرم دکت ...

بهترین کار این هست که بری دکتر...همین سه ماه استرس برای بدن سمه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خودمم شک کردم که داره چرت میگه ولی خب چون میترسم باورم میشه

ترس نداره عزیزم من کادر درمانم،  خوشبختانه کبد تنها عضو داخلی هست که بهبود پیدا میکنه.  پدر شوهر من سیروز کبدی داشت الان کبد چرب هم نداره.  

بهتره مصرف شیرینیجات را کم کنی،  داروهای مسکن زیاد مصرف نکنی. 

صبح یک لیوان آب معمولی با آب لیمو طبیعی یا لیمو بخور.  

لیورگل 140 بعد نهار و شام بخور 

ویتامین E هم هر دو روز یدونه بخور بعد چند روز هیچ علایمی نمی‌بینی.  

ترس نداره عزیزم من کادر درمانم، خوشبختانه کبد تنها عضو داخلی هست که بهبود پیدا میکنه. پدر شوهر من ...

خدا خیرتون بده ممنون❤البته مطمعن نیستم که کبدم چرب باشه فقط چندتا کهیر زدم بیشتر هم به قارچ پوستی میخوره ولی شنبه میرم دکتر برام ازمایش و سنو بنویسه مطمعن شم کبدم چرب بعد درمان رو شروع کنم

کهیر هات چه شکلی بودن؟ 😭من الان سه ماه که درگیرشم و اصلا پاک نمیشن . بزرگتر میشن و پوسته پوسته

یهو برا من تمام تنم کهیر میشد خارش میگفت یهو از بین میرفت موندگار نبود ولی کبدم درمان شد دیگه اینجوری نشدم.. جدی پس شاید فرق داره تو برو دکتر عمومی اول به آزمایش بده درگیر طب سنتی اینا نشو فعلا داروی گیاهی خطرناکه.. غصه نخور گلم خوب میشی