2777
2789

هر موقع می‌خوایم مثلاً مسافرت  بریم عزای من شروع میشه چون فقط باباش هرجا بره ماهم باید بریم و میریم خونه فک و فامیلای مزخرف تر از خودش 

منم هیچ وجه مشترکی با کسی ندارم میرم تو خودم و با پسرم مشغول میشم و خودش می‌ره با پسرای مجرد فامیلا دور دور انگار نه انگار ما هم هستیم 

تو ماه هشت بارداریم بزور منو هفتصد کیلومتر برد خونه عمه انترش و باعث شد بچم زود بدنیا بیاد 

بچم هفت ماهش بود دوباره بردش مارو خونه عمش و برای اینکه دیر نرسیم حتی نگه نداشت یه سرویس بریم و اصلا ملاحظه بی قراری بچمو نکرد 

بارها اذیتم کرده سره این مسافرت‌های بیخود هرچقدر بگم نمیام گوشش بدهکار نیست ....

امروز بدباهم دعوا کردیم 

ولی مردی که به جایی اینکه نقطه امن زندگیتون باشه بشه عذاب روحتون 

جاش فقط دم دره تا شهرداری بیاد ببره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفی که شوهرم به خواهرش زد از اوا هر جوری کوتاه بیای تا اخرش همونه به امید اینکه مرد بفهمه اتفاقا مرد میگه حتما راضیه وقتی اعتراض کنی فکر میکنه پررو شدی چون قبلا راضی بودی .

راست میگه ما زنا اوایل احساساتی و بی عقل میشیم تن به خواسته های نامعقول مرد میدیم بعد معترض میشیم 

جنگ‌اول به از صلح اخر

متنفرم از ازدواج کردن بعد میگن متاهلی خیلی خوبه اره با این مردای عنتر بدردنخور😑

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
حرفی که شوهرم به خواهرش زد از اوا هر جوری کوتاه بیای تا اخرش همونه به امید اینکه مرد بفهمه اتفاقا مر ...

آره اتفاقا میگه پررو شدی بس که من ملاحظه کردم و اون نکرد 

چی بگم...اگر میخوای زندگی کنی باید خودتو وفق بدی با این ماجرا بجای گوشه گیری کردن با اونا همراه شو

کاش میشد گذشت و رفت .... حیف و صد حیف که روح و انرژیمو این مثلاً مرد داره میخوره

آره اتفاقا میگه پررو شدی بس که من ملاحظه کردم و اون نکرد

تقصیر خودته از اول نباید احساساتی رفتار میکردی 

اشتباه زنها اینه با مردها احساساتی برخورد میکنن تا منطقی 

مردا همیشه اول فکر خودشونن خودخواهن 

زنها جان فدا .مردو همون اول عادت میدید که لیاقت ندارید لیاقت اسایش و راحتی و احترام و محبت و توجه و انتخاب