2777
2789

از این هجم از کثیفی ذهن دیگه نمیتونم

پسر داییم ۱۸ سالشه و ما اصلا پیام و اینا نمیدیم و صمیمی هم نیستیم

ولی چند روز پیش تصادف کرده بود صورتش خورد شده بود فک و ایناش شکسته بودن مامانم و من رفتیم عیادت یجوری بود من گریم گرفت

بعد امروز خواستم حالشو بپرسم بهش پیام دادم دیدم استوری گذاشته خدا میدونه بهش میگم داداش اونم جز آبجی چیزی نمیگه

بعد مامانم پرسید بهش گفتم فلانیه دارم حالشو میپرسم مامانم میگه چرا پیام دادی

حرف و حدیث میشه اصلا حالم خوب نیست احساس میکنم تحقیر شدم و بهم برخورده 

منم با مادرت هم‌نظر هستم. یه بار رفتی عیادت تموم شد رفت. چه لزومی داره پیام بدی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه خانواده ایرانی ذهنشون مریضه اکثریت

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بستگی داره ولی این دیگ افراطه واقعا اگ شما حال فامیل تون نپرسید کی بپرسه لابد من 😐

دهن خودش و فامیلاش بابا خستم کردن دیگه بخدا طاقت ندارن فقط میخوان بهم گیر بدن

من بودم زنگ میزدم پیام که چیزی نیست

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(