2777
2789

یه هم دانشگاهی دارم حس میکنم واقعا بهم علاقه داره بیشتر دوست داره باهام حرف بزنه

ازم درمورد ازدواج میپرسه

درمورد بچه ها

درمورد شیفت های کاریم

خصوصیات اخلاقی

زندگی تو شهر دیگه

خیلی ازم میپرسه

وقتی باهم حرف می‌زنیم نزدیک ۴ یا ۵ ساعت حرف می‌زنیم

متوجه گذر زمان نمیشیم

اگه مشکلی داشته باشم خیلی تلاش می‌کنه کمکم کنه

همیشه میگه کاش زودتر باهات آشنا میشدم

حیف من و تو که اینجاییم

یا میگه حیف ماها که بین این نسل زندگی می‌کنیم و...

اگه کاری باشه بتونم کمکش کنم منم راهنماییش میکنم

حتی یادمه تو اینستا اکثرا پست هایی رو لایک میکرد که من لایک کردم یا همیشه میپرسه به چی علاقه دارم

مثلا میدونه به طبیعت علافه دارم

خودشم عاشق طبیعته

دوست داره باهاش برم بیرون

مثلا پرسید نمیای بریم بیرون؟

ولی هی میگم شاید موقعیت بهتر اینم باشه

من میخوام دوباره کنکور بدم تا ۱ سال دیگه طول میکشه اونم ۱ سال و نیم دیگه از دانشگاهش مونده

موندم چه کنم

میگم نکنه رشته جدید قبول شم موقعیت بهتر باشه و پسر بهتر بیاد سمتم

ممکنم هست دیگه نیاد

اگه واقعا دوسش داری وآدم خوبیه نباید به فکر موقعیت های دیگه باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین واقع بینانه بسنج با معیارای معقول نه فضایی و غیر واقعی اگه پسر خپبیه به معیارات میخوره منتظر کسی که میدونی احتمالش خیلیی کمه نباش

اما اگه انچنان ادم خاص و مطابق معیاراا نیست و از همه مهمتر دوسش نداری قبل اینکه وابسته شه ول کن

این معقولشه

ولی پیشنهاد شخصیم اینه با عشق ازدواج کن هیچ چیز جای عشق رو نمیگیره

تا زمانی که دیدگاهت اینه که نکنه بهترش بیاد تو زندگیت هیچی نمیشیمیتونم حس کنم ک وسواس داری

خب اگه واقعا موقعیت کاریم تغییر کنه اون موقع چی

یکی باشه مثلا با همین خصوصیات اخلاقی و همین روحیات ولی خب مثلا پیشرفت بیشتری داشته باشه

ببین واقع بینانه بسنج با معیارای معقول نه فضایی و غیر واقعی اگه پسر خپبیه به معیارات میخوره منتظر کس ...

طبق صحبت هایی که کردم بنظرت این پسر واقعا با عشق رفتار میکنه یا علاقه سطحی داره؟

اگه قصدت برای کنکور و دانشگاه جدیه به نظرم درگیری ذهنی برای خودت درست نکن ولی با توجه به چیزایی که ت ...

بابا من واقعاااا اهل حاشیه نیستم الان ۴ ساله درس خوندم دنبال این چیزا نبودم وگرنه که نمیومدم دوباره کنکور بدم

شانیگس همین امسال با ایشون آشنا شدم

خودشم تا حالا با کسی نبوده خیلی پسر با چارچوب و درستی هست همه قبولش دارن