2777
2789
عنوان

دوست داشتین...🤔😆💖؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 70 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ارایشگر خوبی هستم .

اینو خودم نمیگم همه میگن کارم عالیه . 

ولی هیچوقت نتونستم ارایشگری کنم و ارایشگاه داشته باشم

عااااااشق حرفم هستم . خدارم شکر میکنم که سلیقه این کارو بهم داده

اما افسوس

من تو دوران دبیرستان درسم خییییلی خوب بود . هنوز دانشگاه نرفتم . و دو سه سالی پشت کنکورم البته بخاطرازدواج و اینا میلم به درس کم شد و رشته خوبی قبول نشدم

به ارایشگرای عزیزدلم بر نخوره . اما به هرکی میگفتم شاید سالن بزنم همه با چشمای گشاد نگام میکردن که واقعا !!!!؟

مگه درس نمیخونی دیگه !؟

مگه تهش میخوای ارایشگر شی !؟

فک میکنن از روی نیازِ !! یا از روی تنبلی و درس نخوندنه

حسرت داشتن یه سالن تو دلم مونده ...

دعام کنید یه روزی جرعت و اعتماد به نفس ارایشگر شدن و داشته باشم ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
منم خیلی کلم باد داشت واسه این چیزا ولی از دانشگاه انصراف دادم 😔 

هنوزم دير نشده اگه دوست داشته باشي

اين چيزا روح آدمو ارضا ميكنه

من فارغ التحصيل شدم ولي بازم ميخوام به فعاليتم ادامه بدم

يعني اگه ادامه ندم در حقيقت مردم

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹
شغل خاصی ندارم اکبر بیکار میشناسی من نیلوفرشونم     شوهر عزیزتر از جانمم که هنوز نیومده. ...

😆😆 سلام نیوفرشون 😎😎

امیدوارم با ی دونه خلبان خوشگل خوشتیپ خوش اخلاق مزدوج بشی 💖💖ولی منم دعوت میکنیا😜😒

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

من عاشق کره جنوبی ام.

دوس داشتم یه رستورانِ نقلی با دکورِ کره ایی کیوت و بامزه داشته باشم.

انواع کیم چی ام درست میکردم هرروز😧😧😧

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
هنوزم دير نشده اگه دوست داشته باشي اين چيزا روح آدمو ارضا ميكنه من فارغ التحصيل شدم ولي بازم ميخوا ...

منم واقعا با عشق درس میخوندم کاره احمقانه ای کردم که درسمو ول کردم واقعا بعدش بی هدف شدم دیگه هم انگیزه ای ندارم که دوباره شروع کنم

منم واقعا با عشق درس میخوندم کاره احمقانه ای کردم که درسمو ول کردم واقعا بعدش بی هدف شدم دیگه هم انگ ...

شمسا جون ریپلایت کردم تو ی تاپیک دیگه.میشه جواب بدی عزیزم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
من ارایشگر خوبی هستم . اینو خودم نمیگم همه میگن کارم عالیه .  ولی هیچوقت نتونستم ارایشگری کنم ...

اتفاقا آرایشگری شغل خوب و پردآمدی هستش😀بهتره از اینکه ی بری دانشگاه ی لیسانس الکی بگیری بذاری رو طاقچه😞😟 

من عاشق کره جنوبی ام. دوس داشتم یه رستورانِ نقلی با دکورِ کره ایی کیوت و بامزه داشته باشم. انواع ک ...

کره کلا جالبه 

لباساش 

غذا هاش 

شهراش 

البته نرفتما😂😑از رو سریالاش میگم 😆

😆😆 سلام نیوفرشون 😎😎 امیدوارم با ی دونه خلبان خوشگل خوشتیپ خوش اخلاق مزدوج بشی 💖💖ولی منم دعوت ...

ایشاللله 😆😍😍😍😍😎 یه درصد فکر کن دعوت نکنم 😐 تا خود شیراز میکشونمت 😆عروس بشم ساقدوش شدن بلدی😍😂😎

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...