2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15597 بازدید | 198 پست
لوازم قنادی این اطراف نبود،یکیش می پرسید چی هست اصلا 😑 بازم ممنون کدبانو 😘

قربونت .پس حذف کن . مهم نیست

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماریا جون چه خبرا

تو تاپیکا میخوای یکی و ریپلای کنی اون فلش و بزن مثل الان بعد حرف تو بنویس . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاجون کیک ردولوت درست کردم بادستورت  عااااااالی بود فکرنمیکردم کیک دو تخم مرغی همچین بافتی ...

سلام عشقم نوش جون خوشحالم که راضی بودی

سلام ماریا جان گلم ممنون ازدستورپخت های خوشمزت عزیزم میخاستم این‌کیکو واسه سالگرد عقدمون درست کنم یسوال داشتم من رنگ خوراکی ک دارم هروقت بزنم صورتی میشه چیکارش کنم  وگلم این کیک چه فرقی با کیک های دیگه داره ممنون میشم توضیح بدی❤❤❤❤

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
سلام ماریا جان گلم ممنون ازدستورپخت های خوشمزت عزیزم میخاستم این‌کیکو واسه سالگرد عقدمون درست کنم یس ...

عزیزم باید تقریبا یک تیوپ کامل رنگ ژله ای بریزی تا کاملا قرمز بشه .اگه پودر کاکاعو داری یک قاشق مربا خوری بریز تیره تر میکنه.  فرقش به خاطر رنگ و باتر میلکش هست