2777
2789
عنوان

مامانا کمک لطفاً

161 بازدید | 17 پست

سلام عصرتون بخیر و نیکی 

دخترم ۶روزه رفته تو ۵ ماه 

حتی یه بارم اغو نگفته 

اصلا حرف نمیزنه چیکارش کنم نگرانم!

نیازه ببرمش دکتر ؟!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

شنوایی سنجی بردی؟

آره دوبار 

مشکلی از بابت شنوایی ندارن

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیز دلم 

نگران نباش ، بزرگ بشه اونقد حرف بزنه که بگی وای بسه مامان سرم رفت 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اخی عزیز دلم نگران نباش ، بزرگ بشه اونقد حرف بزنه که بگی وای بسه مامان سرم رفت

ان شالله 🥹🩷 

ایقد دلم میخواد یه بار اغو بگه 

یعنی میگی نیازی نیست ببرمش دکتر ؟! 

سلام.میخنده؟به صدا عکس العمل نشون میده؟دست و پا میزنه؟

هووو ایقد می‌خنده ،دل همه اهل خونه رو برده با خنده هاش 

صداش میزنی برمیگرده 

با صدای تق در می‌ترسه 

با صدای جغجغه اش آروم میشه 

دست و پام هم آره همش بالا و پایین میشه

سلام.میخنده؟به صدا عکس العمل نشون میده؟دست و پا میزنه؟

اینم اضافه کنم که خنده هاش بی صداست

معمولا باید وقتی باهاش بازی کنی یا صحبت کنی عکس العمل نشون بده متمرکز کنه رو صورتت یا یه چیزایی بگه ...

باهاش بازی میکنم 

آهنگ و شعر میخونم ولی فقط دقیق منو نگاه می‌کنه و بی صدا لبخند میزنه 

گاهی اوقات میبینم غرق شده تو صورتم چنان قشنگ نگام می‌کنه ولی بیصدا😔

باهاش بازی میکنم آهنگ و شعر میخونم ولی فقط دقیق منو نگاه می‌کنه و بی صدا لبخند میزنه گاهی اوقات میبی ...

خب اشکال ندارد معمولا نه ماه به بعد بیشتر حرف میزنن حتی اگه خودش جواب نمیده‌تو باهاش حرف بزن همین حرف زدن باهاشع که باعث میشه حرف بزنه 

هووو ایقد می‌خنده ،دل همه اهل خونه رو برده با خنده هاش صداش میزنی برمیگرده با صدای تق در می‌ترسه با ...

ای جونم الهی.بچه صحیح و سالمه.نگران نباش.لذت ببر ازش.تازه چهار ماهش کامل شده.هیچ مشکلی نداره.

ان شالله 🥹🩷 ایقد دلم میخواد یه بار اغو بگه یعنی میگی نیازی نیست ببرمش دکتر ؟!

یکی دوماه دیگه صبر کن ، بعد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود