2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 46 پست
نه ایشون بیشتر قبول نمیکنه البته من الان انقد برا مهریه اذیت میکنن ازدواج قبلیم ۱۱۴ بود هیچی نگرفتم

والا منم ۴۰۰ تا بود هیچی نشد بگیرم.همین که مرد ادم باشه و اهل زندگی کافیه.همون ۱۴ تا هم الان کم نمیشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیانت دیده ایشونم.

از این مطمئنی؟

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

من هنوز نامزد کردیم تازه من گفتم من بچه نگه نمیدارم حوصله ندارم گفته پیش مامانم اینا میزارمشون سر هم ...

ب هر حال مسولیت بچه با همسرته و سایه اش تو زندگیته‌. همسر قبلیش کجاس؟

اره مطمعنم

همون خاستگارت که دوبار تو عقد جدا شده نیست؟ 

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

ب هر حال مسولیت بچه با همسرته و سایه اش تو زندگیته‌. همسر قبلیش کجاس؟

هست طلاق گرفتن من خواستگار مجرد دارم ولی پول ندارن خونه ندارن این داره و رفتاراش خیلی خوبه فقط مشکلش بچه هاشن منم اصن بچه دوس ندارم 

ولی از طرفی دیگه نمیتونمم خونه مامانمم بمونم زودتر باس ازدواج کنم 

البته یچیزم بگم مشکلی با طلاق بعدشم ندارم میگم خیلی تو مخم برن طلاق میگیرم و خلاص میشم حداقل از خونه پدری و با سهم ارث خودم که سه دنگه و دو دنگم مهریه ک این میخواد بنامم کنه یجا واس خودم میخرم تنها زندگی میکنم