2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 57 پست
😘اوووف دندون پزشکی

آرههه 1شنبه رفتم،امروزم میرم، برا زیبایی دندونهای جلومه،جای آمپولم درده ،لثمم کمی زخمه،،امروزم باز😟

عزیزدلی💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عیب نداره فقط برو روحیه بگیری یکم خل و چل بازیای مردمو ببینی🤣😁من خودم دوساله نرفتم اخرین بار عروسی ...

دقیقا 

منم یه ساله نمیرم تازه امشب باید برم 

میخام امشب برم ببینم داداشم  کراششو نگاه میکنه یا  نمیکنه میگفت میخام بهش پیشنهاد بدم برم فضولی کنم😄

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

آرههه 1شنبه رفتم،امروزم میرم، برا زیبایی دندونهای جلومه،جای آمپولم درده ،لثمم کمی زخمه،،امروزم باز😟 ...

آره امپول خیلی درد داره 

من خیلی میترسم از دندون پزشکی فراریم 

فدات گلم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

دقیقا منم یه ساله نمیرم تازه امشب باید برم میخام امشب برم ببینم داداشم کراششو نگاه میکنه یا نمیکنه ...

وای 🤣🤣😂

من جات بودم حتما میرفتم این صحنه رو از دست نمیدادم

خدا شانس بده🥹😂

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹

وای 🤣🤣😂من جات بودم حتما میرفتم این صحنه رو از دست نمیدادمخدا شانس بده🥹😂

دقیقا🤣🤣🤣

از الان رفته آرایشگاه خودشو خوشتیپ کنه که امشب کراششو ببینه 😄😑

دستم خیلی درد میکنه تو فکر اینم ک غروب با دوستم میخام برم بیرون چی بپوشم😑تاپیک هم زدم بازم ب نتیجه نرسیدم😂💔

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اخیییانشالله بهش برسه😁🥺

مرسی 

فقط مشکل اینجاست بچه ست ۱۶ سالشه رو دختر ۱۴ ساله کراش زد😂

دستم خیلی درد میکنه تو فکر اینم ک غروب با دوستم میخام برم بیرون چی بپوشم😑تاپیک هم زدم بازم ب نتیجه ...

آخی عزیزم 😃

حاام خوب نیس 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘