2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شیمی درمانیش تموم شده نگهدارنده ام چند وقت زدن براش دیگه کلا تموم پرتو درمانی ام کرده دوتا تومور ...

مامانبزرگم با سرطان سینه اول شروع شد بعد همه جای بدنش پخش شد تا دوسال سرحال بود بعد که برگشت و همه جای بدنشو گرفت شیش ماه طول نکشید افتاده شد و فوت کرد

ولی در عوض راحت شد خیلی درد کشید

آره من روانشناسم همتونو خوب میشناسم 🤙🏻

بله..عموم عمل کردن بهتره ..اما استرس و ...واسش سمه...و اینکه سردرد زیاد میشه..جدیدا چشاش خیلی درد می ...

علائم اولیش چی بودن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
ممنون عزیزمخواهش میکنم.ببین بعضی وقتا کل سرش دردمیکرد..اکثروقتاهم پشت سرش..

بعد دردش یهو تا جلوی سر میاد ؟به چشاش هم فشار میاد دستش هم سست میشع انگار توان حرکت نداره؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بعد دردش یهو تا جلوی سر میاد ؟به چشاش هم فشار میاد دستش هم سست میشع انگار توان حرکت نداره؟

اره ..روزای آخرقبل ازعمل یه دستش کمی بیحس شده بود..بزور لیوان رو میتونست نگه داره..انگارقوت نداشت نگه داره😢

اره ..روزای آخرقبل ازعمل یه دستش کمی بیحس شده بود..بزور لیوان رو میتونست نگه داره..انگارقوت نداشت نگ ...

ببین الان منم تقریبا تو همین وضعیتم امروز پشت سرم خیلی درد گرفت درد هاش هم طبیعی نیست اصلا انگار تو عمق سرم درد میکنه دردش تا جلو سرم و چشام هم میاد بابای تو هگ اینطوری بود ؟؟

اره ..روزای آخرقبل ازعمل یه دستش کمی بیحس شده بود..بزور لیوان رو میتونست نگه داره..انگارقوت نداشت نگ ...

تعادل هم نداشت تو راه رفتن 

ببین الان منم تقریبا تو همین وضعیتم امروز پشت سرم خیلی درد گرفت درد هاش هم طبیعی نیست اصلا انگار تو ...

ببین گلم خدابیامرزبابام شاید چندسالی سردردداشت .اواخرزیادشده بود.بله  اواخرجلوسرش و چشماش بیشتردردمیکرد.شماحتما برو دکتر عقب ننداز انشالله که چیزمهمی نباشه