2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅خب فرض کن از همچین آدمی خوشتون اومد چی کارمیکنین که بتونین مخشو بزنین؟

یاخدا قسمت نکنه 😂😂از کار باید بیکار شه  بیوفته دنبال خانم دیگه با تیکه و ماشین فلان نمیشه مخ اینارو زد 

نهایت بگم دوس پسر در حد نو نمیخوای 😂

بی خیال خدایی مردی رو لایق خودش ندیده 😂یعنی این همه مرد یکیش لایق ایشون نبوده ¿¿¿ احتنالا ناز و افا ...

اره خیلی از اینایی ک شما بهش میگی مرد ما بهش میگیم نر! مهمم نیس چ تیپ و قیافه ای داره و یا چقد پول داره، مردی ک بلوغ نداره و  چش سفیدش دنبال همه دخترا میگرده و هزااااار خصلت منفور دیگ ، جزو مرد ب حساب نمیان، صرفا نرن! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🌹🙏🏻

اره خیلی از اینایی ک شما بهش میگی مرد ما بهش میگیم نر! مهمم نیس چ تیپ و قیافه ای داره و یا چقد پول د ...

منک در مورد اون دسته از مردا صحبت نمیکنم 

من دارم میگم واقعا مردایی نیستن که آدم باشن انسان باشن اهل خونواده با لیاقت باشن ¿¿¿  نیستن ¿¿¿¿ 

منک در مورد اون دسته از مردا صحبت نمیکنم من دارم میگم واقعا مردایی نیستن که آدم باشن انسان باشن اهل ...

چرا هستن، ولی خیییییلی کمن، باید خییییلی خوش شانس باشی و خدا برات بخواد ک یکیشون سر راهت قرار بگیره، وگرنه مردای دوزاری ک هرروز صدتا صدتا از کنارت رد میشن یا ب پستت میخورن! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🌹🙏🏻

چرا هستن، ولی خیییییلی کمن، باید خییییلی خوش شانس باشی و خدا برات بخواد ک یکیشون سر راهت قرار بگیره، ...

خداروشکر که من اینطوری نیسم 😂  و خوشبختانه تو راه کسی ام قرار نگرفتم 😇

خداروشکر که من اینطوری نیسم 😂 و خوشبختانه تو راه کسی ام قرار نگرفتم 😇

بخاطر دومی هزاران مرتبه خداروشکر