2777
2789
منم ميخواستم بگم  گفتم شايد جاش نباشه

از بس که تو زندگی سختی کشیدم و بلا سرم اوردن همش  میگن زن باید ساکت باشه مرد تو سرشم بزنه چیزی نگه. دوستدارم دختر داشته باشم مث خودم کم شانس باشه😔😔 پسر داشته  باشم  تربیتش  کنم که پدر زنش و درنیاده فک نکنه کلفتشه‌ این تظر منه دوستان. خاهشا  اگ مخالفید  نخورید منو.  مرسی😐

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لاغری یچی بگیری سرشونه و گردنش پر باشه اینایی ک کامل بازه لاغری دست و گردنتو بیشتر نصون میده

لاغر بدجور  نیستم. ۶۶ کیلوام

همه شون محشرن قیمت کرایه ش چنده حدودا؟ انشالله خوشبخت بشی

نمیدونم والا. ادرس مزون اولی و دومی مزون هستی  چهارراه امیر اکرمه

از بس که تو زندگی سختی کشیدم و بلا سرم اوردن همش  میگن زن باید ساکت باشه مرد تو سرشم بزنه چیزی ...

نه قسمت دختر و پسرش واسم سوال نبود 

قسمت سرنوشت واسم سوال بود 😄

اخه شما تازه داري عروس ميشي نبايد اينجور فكر كني كه ،از اينجا به بعد سرنوشتت رو خودت داري ميسازي ،اميدوارم بهترين ها واست پيش بياد و اون قدر غرق خوشبختي بشي كه امضات بشه كاش دخترم هم به خوشبختي خودم باشه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
استین دار دوست نداری؟ استین دار هم قشنگ و با کلاس میشه

ن دوسدارم لُخت و پتی باشم🤣🤣🤣🤣🤣 ازین یقه افتادها دوس . گردنم سفیده و کشیده دوسدارن معلوم شه😁😁😁😁