2777
2789
عنوان

دختر سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 68 پست
اره ی برنامه راجب فشن و استایله از عشق ابدی خیلی بهترهولی میبینی همشون سفید بودن ک برنز کردن چون جای ...

پس اینجوری دیگه ترند شده...

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ذات ادم همینه کلا باید خودشو با یچیز درگیر کنه

و گر نه من سفیدمم ولی بازم میگم ای کاش فلان بودم چنان بودم

مخصوصا اگه تو سن نوجوانی باشی

پس خودتو دوست داشته باش رنگ پوست انچنان چیز مهمی نیست که خودتو درگیرش کنی

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالی والا مث ساحلای تو فیلما 🥲😅😅

😂 خوشبحال اونا والا زندگیو اونا میکنن شوهرم انقدر سفیده مثل گچ دیوار انقدر سفیده بعد از رنگ پوست خودش بدش میاد خودشو برنز کرده 🤦‍♀️ اونم تیره ولی خیلی خوشکلتر شده 😂😂 هرچند که میخوام طلاق بگیرم دیگه مهم نیست برام 🤣🤣

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ذات ادم همینه کلا باید خودشو با یچیز درگیر کنهو گر نه من سفیدمم ولی بازم میگم ای کاش فلان بودم چنان ...

آره خدایی آدم همیشه از چیزی که داره ناراضیه، من خودم واقعا اینجوریم و باید خودمو اصلاح کنم🤦‍♀️

خوبه والا الان یکی ازمشهد تاپیک زده بود که جایی برا حموم افتاب نمیتونه پیدا کنه . گویا دکترش تجویز ک ...

حموم تو افتاب که خیلی سخته اگر تجهیزات نباشه یعنی باید ابگرم کنه ببره پشت بوم 😐🤦‍♀️ طفلکی 

باغ داشته باشی از همچی بهتره بری تو افتاب تو استخر دلم خواست 🥲

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
😂 خوشبحال اونا والا زندگیو اونا میکنن شوهرم انقدر سفیده مثل گچ دیوار انقدر سفیده بعد از رنگ پوست خو ...

آره والا🥲🤣، عههه والا خوب، ای بابا ایشالله هرچی خیره واست پیش بیاد گلم🥲🎀

منم سبزه م،قبلا خیلی خودمو دوست داشتم الان دوازده ساله بخاطر پوست سبزه م خانواده شوهرم منو اذیت میکن ...

بابا اونا ذاتشون کلا خرابه‌ خیلی اهمیت نده حتی اگه سفیدم یودی به چیز دیگه گیر میدادن نشون بده که خودت پوستتو دوست داری و نظرشون مهم نیست از من بشنو اگه از خودت اعتماد بنفس نشون بدی و یا وقتی یچی گفتن قهوه شون کنی دیگه جرات نمیکنن چیزی بگن 

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

آره خدایی آدم همیشه از چیزی که داره ناراضیه، من خودم واقعا اینجوریم و باید خودمو اصلاح کنم🤦‍♀️

افرین 

منم همینم معمولاً همیشه از بینیم ایراد میگریم ولی یکبار شندیدم داشتن پست سرم حرف میزنن یکی برگشت گفت خیلی بینیش خوبه کاش مال منم همین بود 😂

میفهمی دیگه الان تو خودتو داری اذیت میکنی یکی‌ داره به پوستت حسادت میکنه عزیز 

یه میکاپ لاته ای انجام بده و بقیه رو بسوزون ❤️😂

چرا دروغ بگم بالا پشت بوم تونو هم من دلم خواست🤭

عزیزم  الهی ...❤️🩷😂😂 کلا بابام خیلی علاقه داره به کارای تزیینی و اینا همون چند ماه اول که اومدم فضا قشنگ درست کرد خودمم وقتایی دلم میگیره بیشتر شبا میرم دراز میکشم به ستاره ها نگا مکنم 🥲 

برا افتابم عالیه اگر پشت بوم داشته باشی راحت میشه درستش کرد 

ب حرف بقیه اعتماد کن 

من از رنگ پوستم خیلی تعریف میشه لیزر و ارایشگاه و اپی و اینجور جاها ک بدنمو میبینن فک میکنن سولار رفتم یا کاری کردم و میگن خیلی قشنگ 

فامیل واطرافیانم میگن همیشه ک با نمک و قشنگی این همه نمیان الکی تعریف کنن که میتونن اصلا چیزی نگن 

درصورتی ک بچگیم همش مسخره میشدم تو ۵ ۶ سالگی ک سیاه سوخته و تو مدرسه دوست زیادی نداشتم و..

معیار زیبایی نیست رنگ پوست یکی با رنگ سفید زیباس یکی نی و برعکسش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اون وقت لخت میری اونجا کسی نمیبینه ؟

نه دید نداره ساختمونم بلده مربی باشگام میگفت 😂 پارسال البته میگفت من با چادر رنگی میرم پشت بوم اپارتمان اونم شخصی نه ها عمومی افتاب میگرم برنز شم 🤦‍♀️ کسی بیاد سریع چادر رنگی میپوشم 🤣

افرین منم همینم معمولاً همیشه از بینیم ایراد میگریم ولی یکبار شندیدم داشتن پست سرم حرف میزنن یکی برگ ...

چشممم😅🎀