2777
2789
موافقم باهات عزیزم ولی بار اول می‌خوام برم زشت نیست چیزی نبرم ؟

میخوای یه جعبه شکلات بگیر ببر

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جعبه شکلات خشک چقدر پام می نیفته ؟

فکر کنم ۲۰۰ تومن اینا باشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

میوه یا شیرینی دیگه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

موافقم باهات عزیزم ولی بار اول می‌خوام برم زشت نیست چیزی نبرم ؟

قاعده ش اینه که بار اول با خانواده دعوت میشی شما ،خانوادگی میرید یه جعبه شیرینی یا هرچیزی میبرید دفعه های بعد شما خودتون تنها دعوت میشین و اصلا نیاز نیست چیزی ببرید. بحث توقع بالا رفتن نیست ، توی چشم خانواده شوهر خودتو ادم بریز بپاشی نشون نده ! حتی اگه طلا ببری ،توی ذهنش اینه ک از پول پسرخودمون بوده! و اصلا ممنون و متشکر نخواهند بود ازت.تازه در عوض فکر میکنن پسرشون خونه شما هم که میاد همینجور خرج میکنه و میشینن به نصیحت کردن پسرشون مثلا که پولاشو هدر نده و جمع کنه!!!!!!

در کل عادی برو و بیا و اصلا هم فکر نکن دست خالی بری زشته یا دست پر بری محبت و احترام سرازیر میشه واست بابتش!!!!!

عادی کاملا عادی. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان بار اول خودم تنها مخام برم چیزی نبرم پس؟

همون چیزی ک دوستان گفتن میخوای ببر همین یبار یه بسته ازین شکلات جعبه ای ها، 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
قاعده ش اینه که بار اول با خانواده دعوت میشی شما ،خانوادگی میرید یه جعبه شیرینی یا هرچیزی میبرید دفع ...

ی چی دیگه همسرم وقتی میاد خونمون مثلا شیرینی یا بستنی میاره من نبرم زشت نیس؟ و اینکه برام ناهار هم مخام برم حس بدی دارم اینحوزی

ی چی دیگه همسرم وقتی میاد خونمون مثلا شیرینی یا بستنی میاره من نبرم زشت نیس؟ و اینکه برام ناهار هم م ...

همسرت مرد هست فرق میکنه اتفاقا دست خالی بیاد زشته حتی شده یه پفک یا چیپس بیاره ،بیاره ولی دست خالی نباید بیاد حداقل اولاش.

همون شکلاتی ک دوستان گفتن رو بگیر واسه بار اول .