2777
2789
عنوان

به خاطر اینکه کسی نیس بچم رو نگه داره مجبورم استعفا بدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 94 پست
بدون پول آخه؟مگه میشه؟

با ماسک های خونگی 

حتی لایه داخلی پوست میوه ها .‌ گلاب زدن به پوست... مطمئنا خودت حالت بهتر میشه ♡و میبینی تاثیر مثبتش و . 

با کرم های خوب

چرا نمی شه عزیزم. با هزینه کم هم میتونی زیر نظر پزشک پوست برا خودت کرم ابرسان وضدچروک و ... خوب تهیه کنی و استفاده کنی. 

و همیشه بابت هرکاری نیات الهی بگذار.یعنی بگو خدایا برای اینکه بهتر بندگیت و کنم مواظبت میکنم ازت ... برای هرکاری خدارودر نظر بگیریم کارامون بهتر سرو سامون میگیره ❤️البته خودتون استادین محض یاداوری یهو ب ذهنمون رسید.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مامانم هست ولی روزی هزار بار منت می‌زاره بیزار میشم

به مامانت حقوق یه پرستاربده شایدغرنزنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل کن ۵ سال شد آمادگی میره با خودت تابستونم که خونه آییاگه مدیر اونجوری گفته کاش مدرسه ات عوض میکر ...

نمی‌دونم دیگه از اول کارم دارم چالش تحمل میکنم 

اولش با شوهرم الآنم به خاطر بچه ام

دعا کن عزیزم 

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
والا اطرافم همه ی همکارانم ۴ تا ۴ تا میارند مادرشوهر بزرگ می‌کنه بچه هاشون رو

خوب عزیزم درسته کمک کردن خوبه ولی بهرحال کسی هم کمک نکنه نباید توقع داشت بالاخره یکی نیمخواد و وظیفه ای ندارن 

با ماسک های خونگی حتی لایه داخلی پوست میوه ها .‌ گلاب زدن به پوست... مطمئنا خودت حالت بهتر میشه ♡و م ...

مرسی گلم التماس دعا دارم

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
این همه میخوان معلمی قبول شن تویی که داریش از دستش نده باز هرجور راحتی ولی وقتی ولش کنی برات ارزو می ...

می‌دونم 💔😭

والا اطرافم همه ی همکارانم ۴ تا ۴ تا میارند مادرشوهر بزرگ می‌کنه بچه هاشون رو

بنظرم به قکل دوستم به مامانت یا مادر سوهرت بگو حقوق پرستارا میدم شما نگه دارید چون خیالم راحت تره با حقوق که باشه نگه میدارن

نه فقط مامانم هست که خیلی منت می‌زاره البته حق داره نگهداری وظیفه ی مادرشوهر هست که عروس داره کار می ...

نه وظیفه مادره نه مادرشوهر هرکدوم نگه دارن لطف کردن چون شمابراخودت وزندگی خودت میری سرکار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مرسی گلم التماس دعا دارم

محتاجیم به دعا

حاجت روا باشین بانوجان

همه چی درست میشه نه فورا ولی حتما ✨️🌱

یوقتایی فقط یسری چیزا امتحانه که خدا ببینه هنوزم شاکر نعمت هاش هستیم یانه..‌ 

#الحیاة‍ 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نه فقط مامانم هست که خیلی منت می‌زاره البته حق داره نگهداری وظیفه ی مادرشوهر هست که عروس داره کار می ...

فک نمیکنی بیش از اندازه متوقع هستی؟مامان خودت منت سرت میزاره نوشو نگه نمیداره میگی وظیفه مادرشوهرمه

نخیر خانوم وظیفه هیچ کس نیست بچه کسی رو بزرگ کر دن هرکاربری بهت راه حل پیشنهاد میده یه بهونه میاری 

یعنی چی بچمو میبردم نمازخونه مدرسه بزرگ میکردن بعدچجوری به بچه های مردم درس میدادی ؟مدرسه مگه مهد کودکه ؟

این همه میخوان معلمی قبول شن تویی که داریش از دستش نده باز هرجور راحتی ولی وقتی ولش کنی برات ارزو می ...

عییی خانوم معلمییین

خب بچه تون ببرین مدرسه اگه می مونه

یا ببرین خونه مامان خودتون...

یکم مرخصی کاش بدن یا زمان کاریتون کم کنن

عزیزم نه مادر خودت نه مادرشوهر وظیفه ای در قبال نگهداری بچه شما ندارن

اگ هم کاری میکنن لطف هستش

ترجیحا یه مهد خوب پیدا کن و بذار بچه رو اونجا

یا پرستار بگیر و اگ اعتماد نداری خونه رو دوربین بذار و مرتب چک کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نگهداری از کودک وظیفه مادرشوهر نیست.

اگر کسی نکهداره لطف میکنه.