2777
2789
عنوان

امام رضا🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
همین؟ فقط نامه بنویسم بندازم پولی نذری هیچی دیگه نذر نکنم؟

نمیدونم 

من خودم نامه مینویسم 

نذرم بکنید ضرر نداره که

فقط یه چیزی باشه که در توانتون باشه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان، اقا علی بن موسی الرضا، جز مهربانی چیزی ندیدم ازشونمن انعام نذرشون میکنم، بسیار مجربهحرم رفتی ...

چشم حتما 

میشه بگی چجوری نذر کنم

مثلا بگم 50 تومن برای این نیت نذر میکنم، بعد بندازم حرم یا ن اگه قبول شد بندازم؟ 

هر حاجتی که داری آقا رو سه مرتبه به حضرت زهرا س قسم بده و همچنین سه مرتبه به جوادش

الهی به فاطمه س🤲...سه‌مرتبه

الهی به جوادت 🤲...... سه مرتبه 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

من نمیدونم چه نذری عزیزم ولی همینکه داری میری پابوس آقا حاجت روایی وقتی رسیدی حرم هرچی حاجت داری بگو 

من که پسرم خیلی وقته میگه بریم مشهد ولی جورنمیشه قراربود همین شهریور بریم بازم جور نشد اگه وقت کردی به امام رضا بگو ماروهم بطلبه

چشم حتما میشه بگی چجوری نذر کنممثلا بگم 50 تومن برای این نیت نذر میکنم، بعد بندازم حرم یا ن اگه قبول ...

عزیزم منظورم سوره انعام بود♥️

ولی همین پول انداختن داخل حرمم خیلی خوبه

یه کاغذ بردار، حرفاتو با آقا روی کاغذ بنویس، با هر مقدار هدیه که دوست داری بنداز توی ضریحشون

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

خوش بحالت تو رو خدا رفتی به امام رضا بگو شفاعت کنه به خدا که مامانم زودی بیاد بخوابم دلم برای مامانم تنگ شده بگو مشکل خونمونم حل بشه زودی برم خونه ی خودم نذر کردم به بیماران سرطانی در حد توانم کمک کنم ان شاالله تو هم خواسته های دلت برسی 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️