2821
2789
عنوان

اگه یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطف داری عزیزم💋🌹💐😍آخه اون همیشه خندون بودفک میکردن منم همیشه خندونمدرصورتی ک من برعکسم

منم تصورم ازت همون بود 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

همیشه برا اینکه ب جواب این جور سوالات برسی و خیلی ب واقعیت نزدیک باشه خودتو نذار جای یه دختر و بعد فک کن ک چ جوابی ممکنه ب این پسر بدی 

یه معادل پیدا کن 

مثلا بگو من ب عنوان یه پسر یا دیگر پسرایی ک میشناسیم 

یه دختر با فلان ویژگی ( چیزی نمیگم چون ممکنه حساسیت ایجاد بشه یه ویژگی جسمی که معادل کم پشتی مو در آقایانه مثلا) رو میپسندیم  یا نه 

و برات روشن میشه همه چی 

مو در جذابیت مردها خیلی تاثیر داره، اگر خودت بابت کم پشتی موهات نگرانی و خودت تو آینه ک نگاه میکنی حس خوبی نمیگیری، چجوری توقع داری دخترا حس خوب بگیرن؟!! اگر امکانشو داری برو مو بکار ، ولی اجازه نده کم پشتی موهات اعتماد ب نفستو بگیره ، دخترا هم بخاطر زیباتر شدن کلی عمل و ... میکنن 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اخلاقش خوب باشه نه بخ‌واطر مورد نمیکنم 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792