2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میگفت این پسره بدردت نمیخوره اختلاف سایتون زیاده من میگفتم دوسش دارم الان ازدواج کردیم رسما دارم بایه آدم خشک وبی احساس زندگی میکنم دست بزنم داره ولی خانوادم میخواستم منوب کس دیگه ایی بدن اگه زن اون بودم هیچوقت نمیزدم

خب یه کم توضیح بده

ما همو می‌خواستیم 

ولی گفتن نه اون بد اخلاقه 

دادن ب یکی دیگ بدون دوس داشتن 

الان باهاش ب مشکل خوردیم همه 

و سنگ نمیبینن خانوادم ک ب سرشون بزنن

افرین منم همینطور دارم حسرت اونو میکشم

منم یکی دیگه رو دوست داشتم اونم منودوست داشت چندسالم میومدخاستگاریم انقد مهربون بود پدرمم دوستش داشت ولی گفت ازباباش خوشم نمیاد کلی سنگ انداختن جلوپامون آخرشم منوبهش ندادن پسر بعد ۶سال همین چندروزپیشاازدواج کرد براعروسی منم نیومد از اقوام نزدیک بوداگه زن اون بودم هیچوقت دلش نمیومدمنوبزنه

شاید باورت نشه الان باشوهرم قهرم این تاپیک دیدم توتاریکی دارم گریه میکنم بدجوری یادش افتادم

ینی میخاین جداشین؟

قضیه چی بوده ؟

اشک نریز ک مردا ارزش ندارن

من قبلایکیودوست داشتم اونم عاشق من بود ولی خانوادم نزاشتن بهم برسیم من دادن ب پسرعموم پسرعمومم خیلی دست بزن دادن اخلاقای بدزیادداره الان دارم ازدردپریودی میمیرم بهم میگه کاش بمیری راحت بشم