2777
2789
روانشناسی به درد زندگیتم‌ می خوره بشرطی که حرفه ای بشی. تو حقوق حرفه ای بشی نمی تونی راحت زندگی کنی.

شما روانشناسی خوندید؟

به نظرتون می ارزه روانشناسی بخونم؟

حقیقتا وضع مالی مون خیلی عالی نیست پولدار نیستیم آنچنان 

به نظرتون میتونم کار کنم تو این حوزه خیلی علاقه مندم دوست دارم بخونم ارشد و دکتری هم عمومی بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان کارگاه هاش خیلییی گرونه؟مثل برای اینکه بری مراکز مشاوره هم کار کنی هم باید کارگاه بگذرونی؟نمیشه ...

ارزون ترم هست، ولی خب شاید من خیلی پیگیری نکردم نمیدونم.

برای من بعضی از کارگاه خیلی سخت بود فهمیدنش

شما وکیلی من میدونم

بله

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
شما روانشناسی خوندید؟به نظرتون می ارزه روانشناسی بخونم؟حقیقتا وضع مالی مون خیلی عالی نیست پولدار نیس ...

بله. رشته خیلی خوبیه. مشتری هاش همه جا هستند. بخصوص در همین سایت. هم اعتبار داره. هم هویت شغلی خوبی داره. هم پول داره. ولی خوب قسمت پولش سخت تره. مثل همه مشاغل ولی دانشجو شدی ۴ ترم خوندی می تونی شروع کنی به مشاوره. اگر انتخاب کردی و شروع کردی بری دانشگاه بهم پیام بده تا مسیری که رفتم را بهتون بگم.

بله. رشته خیلی خوبیه. مشتری هاش همه جا هستند. بخصوص در همین سایت. هم اعتبار داره. هم هویت شغلی خوبی ...

تو انتخاب رشته زدم 

به احتمال زیاد که نه حتما قبول میشم چون همه ی گزینه هان روانشناسی هست

ممنون میشم راهی رو که رفتید رو به منم بگید

تو انتخاب رشته زدم به احتمال زیاد که نه حتما قبول میشم چون همه ی گزینه هان روانشناسی هستممنون میشم ر ...

تو چت پیام بدید . ای دی بدم تا عضو کانال و گروه بشید . یک صوت هم براتون می ذارم.