2777
2789
عنوان

جاري حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 50 پست
یعنی همینطور الکی؟؟؟ 🤔 مطمئنی خودت قبلا جایی پا رو دمش نذاشتی؟

نه والا الان چندوقته همه چي خوبه يعني نميدونم چه مرگش بود هردفعه از اين بيشعور بازيا در مياره يبارم از در داشتم وارد ميشدم جلو در رد شد بخداااا منو ديد يعني چشممون بهم خورذ ولي رد شد!!!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وووووی نگومن یه جاری دارم ازوقتی نامزدکردم تاازدواج ایناقهربودن ومن ندیدمش حتی عروسیمون نیومدن.حالاپ ...

واقعا!!! چه مادر و پدرشوهرت چيزي بهشون نگفتن كه داداش عروسي داداشش نيومده!!!!

قبلا رابطه منو جاریم اینطور بود.منکه عروس بزرگه-البته نه از نظر سن-بودم خیلی راحت رفتاراشو پیش مادرش ...

خوشبحالت اصلاً منكه نميتونم برم حرفي بزنم 

من که نه مهمه واسم نه اهمیت داره خداروشکر هیچ رابطه و رفت امدی هم ندارم باجاری...😁😁البته یکی دارم....شوهرم دوست نداره با برادرش رابطه داشته باشه همچنین من باخانومش....اونم خیلی حسودودوروتشریف داره....خداروشکر ازشون دورم ..‌.شماهم مهم نباشه واست اینجور افراد چه جاری باشه یادوست یاهر جایگاهیی باشن کوته فکری خودشو رسونده درحد خودت حسابش نکن....

چه ضایع بازی 😐 ولش کن بابا شاید خواسش نبوده..هول شده..یا ..نمیدونم والا اهمیت نده بهش 

وقتي سرحاله با بقيه خوبه بعد تو بحثا شركت ميكنه چطور ميشه كه حواسش نباشه اگه فاميل دور و ناشناخته اي ازهم بوديم اره يه چيزي

من که نه مهمه واسم نه اهمیت داره خداروشکر هیچ رابطه و رفت امدی هم ندارم باجاری...😁😁البته یکی دارم. ...

موافقم منم اگه دوست يا فاميل هاي دور اينطور رفتار كنن مهم نيس واسم ولي لجم ميگيره كه چرا انقدر راحت بي احترامي ميكنن وقتي شعور نداره ببينه من واسه اونه كه پاشدم ايستادم ، پس منم بايد خودمو مي زدم اون راه و محل نميزاشتم كه اين داره مياد تو

والا منم ی جاری دارم از همون اولش ک اومد توو خونواده شوهرم با من چپ افتاد الکی و سر مسائل مختلف حسودی میکرد و با خونواده همسر بحث راه مینداخت. منم دیدم تعادل روانی نداره دلم نخواس بهش نزدیک شم.بعد سال ها اومد ی روز خونمون عذرخواهی مثلا ک بیا با هم خوب باشیم و .‌. کلی هم پشت خونواده همسر بد و بیراه گفت و اینکه اونا باعث شدن من بات بد شم و ...

بعد اون پیش اومد چندبار توو حیاط میدیدمش بدون اینکه سرشو بلند کنه سلام کنه میگذشت و ... دیگه دیدم نه تعادل روانی داره ن شخصیت حالیشه قطع رابطه کردم خلاص

برای من هم عجیب چرا بعضی از جاری ها و زنداداش ها تو جمع خانواده ها اخم و تخم می کنند و طوری رفتار می کنند که انگار حضور نداری

یعنی با این جور برخوردها چطور باید رفتار کرد؟؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
والا منم ی جاری دارم از همون اولش ک اومد توو خونواده شوهرم با من چپ افتاد الکی و سر مسائل مختلف حسود ...

واقعا بعضيا همينطورتن تعادل ندارن اصلا قابل پيش بيني نيستن 

برای من هم عجیب چرا بعضی از جاری ها و زنداداش ها تو جمع خانواده ها اخم و تخم می کنند و طوری رفتار می ...

بايد محكم و بي خيال بود هر چند ادم ناراحت ميشه ولي بايد گذشت