2777
2789

باید تو ترافیک باشم؟ اخه اصلا قلق پدالا مخصوصا کلاچ دستم نیست و امروز تو امتحان شهری خاموش کردم و رد شدم😭 

میشه بگید چه تمرینی بکنم که صد درصد دیگه قلق کلاچ کوفتی دستم بیاد؟

گذر زمان و تمرین زیاد فقط کمک میکنه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا ۳ بار خانوش شدن رد نمیکنن چون کلاچ هر ماشین متفاوته

راهی که برا من خوب بود : تو مسیر صاف که ماشین جلوت نباشه بزن کنار راه بیفت جند متر برو جلو وایسا و اینو هی تکرار کن تا وقتی ت. راه افتادن و وایسادن خاموش نکنی

بعدش برو تو سربالایی تمرین کن تا یاد بگیری

...

منم این مشکلو دارم شوهرم میگه چون پات کوچیکه و نمیتونی با سر پا ن با کف پا کلاچ رو مهار کنی اینجور میشه حالا گفته میره کلاچ افزایشی میگیره 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

منم با اینکه گواهینامه دارم کلاجم ضعیفه

ولی یه کانال اموزشی دارم صفر تا صد رانندگی رو اموزش میده

خانم فروغی

خواستی لینکشو بدم فیلماشو ببینی

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نگاه منم کلا خاموش میکردم ماشین رو

ولی هیچکس جز شوهرم بهم نگفت که وقتی دنده یک هستی کلا باید پات رو نیم کلاچ باشه که ماشین خاموش نشه 

وقتی ماشین کامل شروع به حرکت کرد میتونی پات رو کامل از رو کلاچ برداری 

وقتی هم خواستی دنده عوض کنی 

کلا باید پات رو روی گاز برداشته باشی و کامل کلاچ رو گرفته باشی و دنده رو عوض کنی و فورا پدال گاز رو فشار بدی و یواش و آروم پات رو روی کلاچ برداری 

کلا باید خیلی تمرین کنی و همش تو ذهنت تکرار کنی تا یادت بمونن 

ماشین خاموش کردن هم از همون نیم کلاچی هستش که گفتم وقتی دنده یک هستی نباید کلا پات رو از روی نیم کلاچ برداری تا وقتی که کامل ماشین شروع به حرکت کرد 

نگاه منم کلا خاموش میکردم ماشین روولی هیچکس جز شوهرم بهم نگفت که وقتی دنده یک هستی کلا باید پات رو ن ...

اره میدونم ولی چون قلقش درست دستم نیست تو لحظه هول میکنم و یهو پامو میارم بالا سلط ندارم رو ماشین 

یعنی تو یه هفته نمیتونم یاد بگیرم؟

نه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔