شوهر قبلیم پولدار بود همه چیم فراهم بود روحیه کار کردن اصلا ندارم الان دوستم هزینه هامو میده ولی اونم نمیتونه منو اوکی کنه در حدی که من میخوام خونه برام گرفته دلم میخواد خودم کار کنم شینیونکارم ولی اعصاب کارندارم
خوشحالیم ک جدا شدی ولی الان شرایط خوبی ک داری اصلا قدر نمیدونی
الان کتک نمیخورم تحقیر نمیشم فحش نمیشنوم خونه زندگی قشنکدارم میتونم برم سر کار پیشرفت کنم منت سرم نیست یکی کنارمع خیلیییی برام زحمت میکشه بدون منت هر شب ساعتها باهام حرف میزنع غذا درست میکنه تفریح میبرم برام خرج میکنه من هیج کدوم تو زندگی متاهلی نداشتم هیج کس نمیدونه چرا رفتم ولی خودم از طلاقم صددرصد راضیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخدا که روحیه ت ارادت قابل ستایشه برات باید ایستاده کف زد.من خودم هر بلایی سرم اومده بخاطر بچم تحمل ...
بقران قسم من صد گذاشتم تو زندگیم دنیا بگن اشتباه کردی طلاق گرفتی با اطمینان هزار میگمدرستت ترین کار کردم آلان سرمایه دارم کل لوازم زندگیمو دارم میتونم کار کنم آرامش دارم آزادی دارم عزت احترام دارم عشق دارم طلاق من جز معجزات خدا بود که با تمام حق و حقوق و لوازم و بی دردسر جدا شدم بچم هرروز باهاش صحبت و تصویر میگیرمش هفته ای دوبار میارمش پیش خودم