2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم کار کنم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست
خوشحالیم ک جدا شدی ولی الان شرایط خوبی ک داری اصلا قدر نمیدونی

الان کتک نمی‌خورم تحقیر نمیشم فحش نمیشنوم خونه زندگی قشنکدارم میتونم برم سر کار پیشرفت کنم منت سرم نیست یکی کنارمع خیلیییی برام زحمت می‌کشه بدون منت هر شب ساعتها باهام حرف میزنع غذا درست می‌کنه تفریح میبرم برام خرج می‌کنه من هیج کدوم تو زندگی متاهلی نداشتم هیج کس نمیدونه چرا رفتم ولی خودم از طلاقم صددرصد راضیم 

الان کتک نمی‌خورم تحقیر نمیشم فحش نمیشنوم خونه زندگی قشنکدارم میتونم برم سر کار پیشرفت کنم منت سرم ن ...

خب خداروشکر ک آدم خیلی خوبی سرراهت قرار گرفت 

قدر بدون 

فک میکنی پسر پولدار قدر تورو میدونن؟؟ اکثرا ل.اشین برا چند شب میخانت 

بعدش ولت میکنن گذشتتو میکوبن تو سرت 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ای ک برات گرفته منطقه چنده و ماشینش چیه ؟؟مگه نمیگی ماهانه ۴۰۵۰ تومن خرجت میکنهخوب اگر رفتی با ...

خونع اسلامشهره ماشین نداره ولی نوساز و ۱۴۰مترع قرار دادش بنام منع همه هزینه عام با خودشه حتی پول کلاس آپدیت آرایشگری 

خب خداروشکر ک آدم خیلی خوبی سرراهت قرار گرفت قدر بدون فک میکنی پسر پولدار قدر تورو میدونن؟؟ اکثرا ل. ...

ارع این پسر خوبیه شکلات خیلیییی تو اسباب کشی و کارای خونه و روحیه کنارمع خیلیییی مهربونه 

خونع اسلامشهره ماشین نداره ولی نوساز و ۱۴۰مترع قرار دادش بنام منع همه هزینه عام با خودشه حتی پول کلا ...

خب ...

شوهرت ماهانه ۱۰ ۱۲ تومن میداد 

این بیشتر میده 

بعدشم گفتی شرایط،پیشرفت داره یک سال تحمل کن ماشین میگیره 

بعدشم خونه اسلامشهر دوس نداری 

سال بعد برید پونک صادقیه ۷۰‌۸۰ متری رهن کنید

ارع این پسر خوبیه شکلات خیلیییی تو اسباب کشی و کارای خونه و روحیه کنارمع خیلیییی مهربونه

کاش قدر بدونی

شوهرسابقت الان با کی زندگی میکنه؟؟  بچه رو میذاره ببینی؟

دوس دختر داش یا ن

بخدا که روحیه ت ارادت قابل ستایشه برات باید ایستاده کف زد.من خودم هر بلایی سرم اومده بخاطر بچم تحمل ...

بقران قسم من صد گذاشتم تو زندگیم دنیا بگن اشتباه کردی طلاق گرفتی با اطمینان هزار میگمدرستت ترین کار کردم آلان سرمایه دارم کل لوازم زندگیمو دارم میتونم کار کنم آرامش دارم آزادی دارم عزت احترام دارم عشق دارم طلاق من جز معجزات خدا بود که با تمام حق و حقوق و لوازم و بی دردسر جدا شدم بچم هرروز باهاش صحبت و تصویر میگیرمش هفته ای دوبار میارمش پیش خودم 

کاش قدر بدونیشوهرسابقت الان با کی زندگی میکنه؟؟ بچه رو میذاره ببینی؟دوس دختر داش یا ن

نمبدپنم ازش خبر ندارم بچه رو بردع مسافرت ولی هرروز باهاش حرف میزنم مانع دیدار فک نکنم بشه جون ازش محضری حق ملاقات گرفتم