2777
2789
عنوان

سگ میخام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 36 پست

حیوون زبون بسته رو نیارید تو خونه بابا گناه داره اون بدبخت باید تو طبیعت بچرخه و عشق و حال کنه نه توخونه اسیر و محبوس بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😭هی خواهر توخبر از زندگیه من نداری

مگه تو از زندگی من و بقیه خبر داری میدونی نمیگم تقصیر خودته سا دور از جون حقته ....خودم این دو کلمرو زیاد شنیدم ولی توی هر شرایطی که بقیه بهت هرچی میگن خودت نگو حداقل یکم برای خودت ارزش قائل شو به خدا ماهم زندگی شاهانه نداریم 

حیوون زبون بسته رو نیارید تو خونه بابا گناه داره اون بدبخت باید تو طبیعت بچرخه و عشق و حال کنه نه تو ...

حیوون خونگی نمیتونه بیرون از خونه دووم بیاره

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

اره حتی مامانمم منو نمیخواد خواهر

خودت باید خودتو دوست داشته باشی

وقتی خودت رو دوست داشته باشی و ارزش خودتو بدونی مهم نیست بقیه چی فکر میکنن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

حیوون خونگی نمیتونه بیرون از خونه دووم بیاره

تو خونه هم که باشن خب از زندگی چیزی نمیفهپن بیچاره ها که ، میشن مثل اسباب بازی ادما😔

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بقیه داغونم کردن بعدتومیگی مهم نیست بقیه همه چیمو ازم گرفتن

شما فکر میکنید زندگیه همه گلو بلبله

همه اینطور آدما تو زندگی شون داشتن

منم زندگیم مشکلاتی داره که بگم شاخ در میارید

ولی نباید اینطوری خودتون رو بخواطر بقیه پایین بیارین

و بگین ارزش سگ ازم بیشتره

قطعا شما خیلی با ارزش هستی ولی نمیدونی

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹