مگه تو از زندگی من و بقیه خبر داری میدونی نمیگم تقصیر خودته سا دور از جون حقته ....خودم این دو کلمرو زیاد شنیدم ولی توی هر شرایطی که بقیه بهت هرچی میگن خودت نگو حداقل یکم برای خودت ارزش قائل شو به خدا ماهم زندگی شاهانه نداریم
وقتی خودت رو دوست داشته باشی و ارزش خودتو بدونی مهم نیست بقیه چی فکر میکنن
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹
بقیه داغونم کردن بعدتومیگی مهم نیست بقیه همه چیمو ازم گرفتن
شما فکر میکنید زندگیه همه گلو بلبله
همه اینطور آدما تو زندگی شون داشتن
منم زندگیم مشکلاتی داره که بگم شاخ در میارید
ولی نباید اینطوری خودتون رو بخواطر بقیه پایین بیارین
و بگین ارزش سگ ازم بیشتره
قطعا شما خیلی با ارزش هستی ولی نمیدونی
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹