2777
2789

هر کی گفته زر مفت زده😐

پول خوشبختی میاره نبودشم بدبختی میاره😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاره هرکی بگه نمیاره چرت گفته خیلی زندگیا بخاطر بی پولی از هم میپاشه پول نباشه اعصابا ضعیفه درسته عشق مهمه ولی پولم مهمه تواین گرونی هیچکی دستت ی لیوان ابم نمیده

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

البته دلیل خوشبختی نیست ولی نبودش فاجعس واقعا😑

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خوشبختی نمیاره ولی صد در صد راحتی و رفاه میاره ....خوشبختی نمیاره چون نمیتونی سلامتی و باهاش بخری نمیتونی ارامش و باهاش بخری ...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

من واقعا پول خيلي زياد برام مهم نيست به نظرمم خوشبختي واقعي نمياره جدي ميگم

من با اينكه خواستگار خيلييي پولدار داشتم كه الان رفته دختر فلان شخص و گرفته به همسرم بله گفتم دستش به دهنش ميرسه ولي اونجوري بگم پوووولدار نه ولي دوستش داشتم

به نظرم خوشبختي اينه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

پول در كنار سلامتي واقعا خوشبختي مياره صد در صد

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷