2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی معنی ترین و خنده دار ترین کاری که کردی برای جلب توجه چی بوده

جلوش گریه کردم 😪

بعد فهمیدم اصلا از گریه دختر خوشش نمیاد 😅

یه کاری دیگه هم بود جلوی بچه های کلاس نباید انجامش میدادم، داشتیم میخندیدیم باهم و شوخی میکردیم شونه ام رو محکم زدم به شونه اش 

بچه ها خیلی واکنش نشون دادن😊 

جلوش گریه کردم 😪بعد فهمیدم اصلا از گریه دختر خوشش نمیاد 😅یه کاری دیگه هم بود جلوی بچه های کلاس نبا ...

كدومو بگم😅😅انتخاب سخت شد

یه بار دااشتیم عکس میدیدم بعد حس کردم توجهش به رنگ موهای یه خانمه جلب شد چون پرسید موهاش چه رنگیه

من در اوج خنگی رفتم موهامو همون رنگی کردم بعد که منو دید گفت این چه رنگیه گفتم مگه خوشت نیومده گفت وای من از بس رنگ موهاش خنده دار بود پرسیدم😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2304973

كدومو بگم😅😅انتخاب سخت شدیه بار دااشتیم عکس میدیدم بعد حس کردم توجهش به رنگ موهای یه خانمه جلب شد چ ...

وااااای کاش قبلش ازش نظر میگرفتین😅😅😅

انقدر سوالتون برام جذاب بود که اون موقع تا الان دارم به خاطراتمون فک میکنم 😅😪

وااااای کاش قبلش ازش نظر میگرفتین😅😅😅انقدر سوالتون برام جذاب بود که اون موقع تا الان دارم به خاطرا ...

آخی عزیزم🤕

آخه باهم فقط دوست بودیم ولی من ازش خوشم میومد مثلا میخواستم یه حرکتی بزنم که گند زدم😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/2304973

آخی عزیزم🤕آخه باهم فقط دوست بودیم ولی من ازش خوشم میومد مثلا میخواستم یه حرکتی بزنم که گند زدم😅

چقدر هم بده وقتی سوتی میدی و طرف مقابل هم بهتون میگه😅

منم هر دفعه برا جلب توجه متفاوت آرایش میکردم البته نه خیلی زیاد ولی خب معلوم بود که با روزهای دیگه فرق میکنم ، چون مدرسه ایراد میگرفت

یه روز که تمام به خودم رسیده بودم یکی از چشامو فر مژه زدم یکیشو نزدم چون امتحان داشتم و نخوابیده بودم اصلا نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم 😅

واااای خیلی خجالت میکشیدم بعد رفتم سر کلاسش وقتی نگام میکرد میزد زیر خنده 

😅😅

خیلی خجالت میکشیدم😖