2777
2789
این همه خوراکی چیپس پفک پاستیل کیکای مختلف آجیل

آخه اینا ضرر داره واسه بچه گناه داره از الان عادت کنن معتادش میشن🥲هرچی کمتر بخورن از بچگی کمتر وابسته میشن

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش و اینا ببرش دکتر حتما

دکتربردم گفت سوخت وساز بدنش بالاست فوق تخصص گوارش اطفال بردم  نمیدونم دیگه چیکارکنم

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

دخترای منم اینجورین ، همیشه یه کابینت پر خوراکی داریم ،میوه و اجیلم کمابیش هست ،اما دردشون اصلا گشنگی نیست حوصلشون که سر میره هی میگن گشنه ایم گشنه ایم ، چون و۳تی میگم برید یچیزی بردارید بخورید میگن اینا همش تکراریه

،ادم گرسنه نون خالیم  بذاری جلوش میخوره اینا واسه این چیزا ناز میکنن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خدا حفظشون کنهمنکه یکی دارمغذا خیلی کم میخورهولی دائم خوراکی میخواد

ممنون عزیزم 

غذا روبه هوای هم میخورم اما دومی خیلی طول میده به زور میخوره 

دکتربردم گفت سوخت وساز بدنش بالاست فوق تخصص گوارش اطفال بردم نمیدونم دیگه چیکارکنم

خب اگه اینه که خیلی خوبه سوخت و سازش بالاست بزرگم میشه درگیر مشکلات اضافه وزن و... نمیشه 

فقط باید به تغذیه ش برسی دیگه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

دخترای منم اینجورین ، همیشه یه کابینت پر خوراکی داریم ،میوه و اجیلم کمابیش هست ،اما دردشون اصلا گشنگ ...

ن بابا من اگه بفهمن خوراکی هست تا تهشو بالانیارن ول نمیکنن به جای ناهار وشام میخورن تا تموم شه 

خب اگه اینه که خیلی خوبه سوخت و سازش بالاست بزرگم میشه درگیر مشکلات اضافه وزن و... نمیشه فقط باید به ...

ولی واقعا می مونم چی بدم هردقیقه

ن بابا من اگه بفهمن خوراکی هست تا تهشو بالانیارن ول نمیکنن به جای ناهار وشام میخورن تا تموم شه

نه من وقت غذا و نزدیکش اصلا اجازه نمیدم چیزی بخورن ،هرکی غذاش رو کامل بخوره میتونه چیز دیگه ای بخوره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خدایی خودتون نخودچی کیشمیش میخورین ک از بچه توقع دارین نخودچی بخوره ‍؟. نخودچی کیشمیش برا پیرمرد پیرزناس 

ناگت درست کن براشون. فیله مرغ زودم میپزه گریل کن 

شیرموز درست کن با بیسکویت مادر بخورن عالیه 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

نه من وقت غذا و نزدیکش اصلا اجازه نمیدم چیزی بخورن ،هرکی غذاش رو کامل بخوره میتونه چیز دیگه ای بخوره

میدونم جی میگی مدیریت خیلی سخته ۳تابچه🤧🤣