ashkbos مدیر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 1107 عنوان اگه شوهرتون در بیاد جلو مادرتون بگه | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 37 پست من همین الانم کسی جز مادر و پدرم دور و برم ندارم واکنشتون چیه؟خیلی معذرت میخوام که اینو میگم اما موقع رابطه هم فقط فکر نیاز خودشه . اصلا یه بوسم برا دلخوشی من نمیکنه 1404/06/17 | 11:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنیناینا عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3728 😂😂😂وقتی منحرفن همه الان تو تاپیک رابطه جنسی زدی ما شدیم منحرف با یه شوخی؟#آدم باشیم تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16467 غلط کردی که من زن نما امو غلط کردی که به اون کاربر فحش دادیاتفاقا خودت مشکوک تری منو که نصف سایت میش ... زن نما 🙂🙂🙂روز خوش کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 16467 الان تو تاپیک رابطه جنسی زدی ما شدیم منحرف با یه شوخی؟#آدم باشیم از بس ذهنت منحرفه دیگه کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4845 ععع اصلا درست نیست این چه پیشنهادیهمجردی؟ اره مجردم چرا درست نیست؟!خب ی چیز دو طرفست دیگ
غــــزل_نامداری عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 3659 نمیدونم بعضی از زنا چشونه . اگه خودتون بودید که سریع چمدون میبستید ما بچه نیستیم... ....
نازنیناینا عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3728 اره مجردم چرا درست نیست؟!خب ی چیز دو طرفست دیگ نه عزیزم توی این مسائل مقابله به مثل اصلا خوب نیست ما خانما معمولا هر اتفاقی که بیوفته و هرچی که بشه توی این موضوع کوتاه میاییمو این بخاطر مظلومیتمون نیست عزیزم بخاطر سیاستمونه تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4845 نه عزیزم توی این مسائل مقابله به مثل اصلا خوب نیست ما خانما معمولا هر اتفاقی که بیوفته و هرچی که بشه ... نه عزیزم من درسته مجردم ولی تجربشو داشتم اینجور مردا اصلا ب فکر زن نیستن و ب فکر لذت خودشونن زن نباید بدون معاشقه تن بده وگرن همون اشو همون کاسس
نازنیناینا عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3728 نه عزیزم من درسته مجردم ولی تجربشو داشتم اینجور مردا اصلا ب فکر زن نیستن و ب فکر لذت خودشونن زن نبای ... معاشقه سرجاششششش عزیزممممولی اینکه وقت درخواست پا نده که رفتارش درست بشه این غلطه خباز نظر خودت درسته ؟اون رفتار و اون موضوع مجزاس و باید با صحبت و مشورت و... حل بشه تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه