جاریم پدر بزرگش باغ دار بعد میوه زیاد دارن خانواده همسرم از اون ۲۰۰ کیلو ۳۰۰ کیلو میوه میخرن بعد همشم پز میدن اون عروسمون چیز دیگه ای پدر منم باغ دار ولی خوب محصول برا فروش ندار خیلی اعصابم خورده حقیقتا حس حسادت تمام تنم در بر گرفته شما بودید چه می کردید
سلام عزیزم شما چیکار میکنی ک خانواده شوهر برات مهم نیستن؟؟؟؟
شش ساله قطع رابطم و اصلا نمیبینمشون زمانی هم که ارتباط داشتم برام مهم نبود که دوسم دارن یا ندارن جایی تو زندگیم نداشتن
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
آفرین ب تو ،کاش منم میتونستم نسبت ب رفتاراشون بی تفاوت باشم🤕🤕
فقط کافیه اینو قبول کنی که نیازی به تایید و دوست داشته شدن توسط اونا نداری و نمیذاری ازین موضوع برای اذیت کردنت استفاده کنن
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
فقط کافیه اینو قبول کنی که نیازی به تایید و دوست داشته شدن توسط اونا نداری و نمیذاری ازین موضوع برای ...
درسته ممنون از اینکه بهم جواب دادین ،من توی این شهر غریبم و متاسفانه جز خانواده شوهرم کسی اینجا نیست و اونا هم هر بی مهری ک فکر کنید در حق من و بچه هام کردن و این موضوع خیلی عذابم میده ،خدا کنه منم بتونم مثل شما باشم