2777
2789
عنوان

روبرو خونمون صدای دست و جیغ میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 19 پست
من خودم پسرم میره مدرسه میرم پارک پیاده روی از این گروه ها تو پارک هستن و عادیه به نظرم

مشکل من صدای باندشونه،  باند آوردن اهنگ کوردی گذاشتن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

زنگ بزن پلیس 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل من صدای باندشونه، باند آوردن اهنگ کوردی گذاشتن

با آهنگ ایروبیک و هوازی تمرین میکنن

بدون آهنگ نمیشه

من خونه خودمم تو خیابون هست

گاهی در بالکن باز باشه انواع و اقسام صداها میاد به خاطر همین معمولا می‌بندیم در و پنجره رو

شما هم اعصاب خودتو خورد نکن گلم

تایم ورزش اینا پنجره رو ببند

شکایت کن ازشون

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖