چقدر لذت بردم از دیدگاهی که به زندگی داری گلم. من دقیقا عاشق رشتم هستم و دوس دارم اون حس موفقیت رو توش به دست بیارم. وقتی طراحی میکنم، انگار دارم روحمو نوازش میدم. هیچوقت فقط بخاطر پول دست به طراحی نزدم. پولش هم که مهمه، مفت کار نمیکنم. ولی وقتی طرح میزنم، غرق میشم توی اون طرحم. زندگیش میکنم انگار. آدما رو توی اون خونه تصور میکنم و طراحی میکنم براشون. سعی میکنم جوری باشه که آدما توی اون خونه لذت ببرن و بگن عجب معماری داشتیم دستش درد نکنه زندگی رو برامون آسونتر کرد. همین برام یه دنیااااا ارزش داره.
اما پولم رو هم دلم میخواد جوری خرج کنم که دلم میخواد. مثلا یه خونه توی روستا بخرم و سبزی و میوه بکارم واسه مصرف خودمون. عاشق این مدل زندگی ام. اما اگه شوهرم بهم زور بگه و پولمو ازم بگیره، هیچوقت نمیتونم به این آرزوم برسم. یا مثلا دلم میخواد جیبم همیشه پول باشه که وقتی دلم خواست برای بچم در آینده یه چیزی بخرم، بتونم بخرم خوشحالش کنم. دلم میخواد خودم باشم، دست و بالم میخوام همیشه باز باشه. میخوام زندگی کنم. خب هرکی کنار من باشه، اونم استفاده میکنه دیگه از این لذت ها و امکانات،نوش جونش. اما زور نمیخوام بالاسرم باشه