2777
2789
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این بتا خیلی بالاست به احتمال دیگه ساکو ببینن 

ایشااله که اینطور باشه دوباره اومدم برای سونوگرافی،هرچی که خدابخواد

آنجا که فکر می کنی دیگر راهی نیست،خدا راه می گشاید.....خدا ممنونتم
عزیزم خیلی خیلی دعات میکنم ایشالا یه ساک پر میبینم سر جای خودش

سلام عزیزم ساک رو دیدن با جنین و قلبش ولی توی تخمدون،فردا باید بستری بشم فقط بدیش اینه که دکتر خودم نیست بهم گفته برم امام خمینی،من از اونجا خیلی میترسم

سلام عزیزم ساک رو دیدن با جنین و قلبش ولی توی تخمدون،فردا باید بستری بشم فقط بدیش اینه که دکتر خودم ...

بیمه تکمیلی نداری؟ نگران نباش توکلت به خدا باشه نترس . فقط خودتو تقویت کن عملش زیاد سخت نیست خودتم بعد عمل ننداز اگه بیمه تکمیلی داری میرفتی خصوصی بهتر بود

بیمه تکمیلی نداری؟ نگران نباش توکلت به خدا باشه نترس . فقط خودتو تقویت کن عملش زیاد سخت نیست خودتم ب ...

دارم میگن لاپاراسکوپی نمیکنن عمل باز همون اول،

دارم میگن لاپاراسکوپی نمیکنن عمل باز همون اول،

آره عزیزم چون به احتمال زیاد خونریزی داخلی کردی. لاپرا با خونریزی جواب نمیده زیاد هم دست دست نکن خطرناکه. من زایشگاه مریم عمل شدم اورژانسی عملم کردن. اما انگار واسه شما خطرش کمتره

من عمل باز بودم. رفتی امام خمینی؟ 

اره امام خمینیم میگن عمل باز به احتمال زیاد لوله از دست میره،نه درد دارم نه خونریزی،دکتر برای لاپارسکوپی ندارن

اره امام خمینیم میگن عمل باز به احتمال زیاد لوله از دست میره،نه درد دارم نه خونریزی،دکتر برای لاپارس ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم نگران لوله بودم اما بهم گفتن اگه برداشته بشه بهتره چون اگه بونه دوباره احتمال ای پی هست من با رضایت خودم گفتم بردارند. ایشالا الان خوب باشی گلم. 

اره امام خمینیم میگن عمل باز به احتمال زیاد لوله از دست میره،نه درد دارم نه خونریزی،دکتر برای لاپارس ...

عزیزم من برادرم بیمارستان امام خمینی کار میکنه اگه اونجا بستری شدی بگو اسمت بسپارم بهت برسن الان حالت چطوره؟ 

عزیزم من برادرم بیمارستان امام خمینی کار میکنه اگه اونجا بستری شدی بگو اسمت بسپارم بهت برسن الان حال ...

سلام ،تو بیمارستان امام خمینی رضایت دادم اومدم بیرون چون میخواستن لوله رو بردارن ،اومدم یزد تو بهتربن بیمارستان اشنا داشتیم لاپاراسکوپی کردم خداروشکر که به لوله اسیب نرسید،ایشاله توام بهتر بشی مرسی که به یادم بودی

سلام ،تو بیمارستان امام خمینی رضایت دادم اومدم بیرون چون میخواستن لوله رو بردارن ،اومدم یزد تو بهترب ...

فدات عزیزم خداروشکر که لوله آسیب ندیده مواظب خودت باش. حالت الان خوبه؟ خوب کردی رفتی وضعیت من واقعا اورژانسی بود اما خودم رضایت دادم لولمو بردارند چون هم ترکیده بود هم اگه میمون دوباره ای پی ممکن بود بشم. لاپرا خیلی بهتر از جراحی بازه