2777
2789
عنوان

پسره😏

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 40 پست
😐😐😐با ناموس ملت درست صحبت کن اینا جای خواهرمونن

😂😂😂ای گفتی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه 😂😂😂😂 وای اره یه پسره همسایمونه مثلا مرده😂😂😂بقول خودش ولی عشوه هاش از من بیشتره و حرکاتش

ای کساپت و بزن تو دهنش 😂😂

دختر همسایه ما تلافیشو در آورده صداش عین پسرای سن بلوغه میگه مممما مممماا نننن 

همچین خسته و خشدار از ته دیافراگمش 😂😂

My way or 👉🏼 Highway 
تکیه نکن....مرد یعنی یه من سیبیل و شلوار کردی...😂😂😂😂

😂😂😂😖نه دیگه اونجوریم😐 😂

😆 مرد یعنی شبیه نیمه گور به گور شدم😂😂😂😂💪 😎قد بلند خوجل موجل برنزه سیکس پک چهارشونه موهاشم لخت 😆 ننش به قربون قد بالاش😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ای کساپت و بزن تو دهنش 😂😂 دختر همسایه ما تلافیشو در آورده صداش عین پسرای سن بلوغه میگه مممما مممم ...

😂😂😂😂😂 اونو بفرس خواستگاری من

😂😂😂😂😂 اونو بفرس خواستگاری من

حیفه تو نیست خواهر با این گودزیلا 😡😡

این مرزای فروید و تنهایی جابجا کرده 😂😂

اسمش هم یاسمین ه نره غول 😁😁

My way or 👉🏼 Highway 
😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅 واقعا بعضیاشون شورشو درووردن اه اه😒😒😒😒

😂😂😂😂اه 

اخه به اینام میشه گفت شوهررررر 😑😂😂😂 بعد میگن چرا دخترا خواستگار ندارن😆😂 بابا یکی باید بره خواستگاری اینا  😝😑😂

نه خدایی این جورپسراخجالت نمیکشن خودشون؟من بجاشون خجالت میکشم.واقعاهدفشون چیه

اوهوم خیلی چندشن😂 حالا فک کن چه پزیم میدن😖😑😧

ننش به قربونشو خوب اومدی😂😂😂😂

😂😂😂😂والا هنوز پسر مردمه 

وقتی شد مال من قربونش میرم😂

حیفه تو نیست خواهر با این گودزیلا 😡😡 این مرزای فروید و تنهایی جابجا کرده 😂😂 اسمش هم یاسمی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وای 

😂😂😂😂اه  اخه به اینام میشه گفت شوهررررر 😑😂😂😂 بعد میگن چرا دخترا خواستگار ندارن😆😂 بابا ...

واالاااااا

تقصیرپسراس چش چرون شدم😂😂ی مردرو دیدم تو عید شلوارر سفیدد تننگگگ داش جر میخور لنتی😐 زل زده بودم ب پااش😂😂😂😂باشگاهم رفته بود😂😂😂

اره والا چین این سوسولا...

مرد باس بوی عرقش فیل رو از پا دربیاره😷😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز