2777
2789
عنوان

ایلام چطور شهریه واسه زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 91 پست

من شاید هفده سال پیش رفتم

شهر بدی نبود زیاد بزرگ نیس

ولی دوستای ایلامی زیادی دارم ک هیچکدوم مشکل خاصی نداشتن نسبت ب بقیه حتی بهتر بودن

مودب و بی حاشیه سرشون تو کار خودشونه دنبال شر هم نیستن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

انقد استرس گرفتم دوست دارم اول تعهدی شهر خودمو بزنم ولی خانوادم نمیزارن

ببین مردم خونگرم و غریبه‌پرستی داره اتفاقا

من خودم دانشگاه علوم پزشکی اونجا بودم

خیلی از دانشجو های پزشکی اهواز و کزمانشاه و...موندن ایلام و همینجا طرح رو گذروندن انقد راضی بودن یا همینجا ازدواج کردن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین شهر...از همه لحاظ .آب و هوا بیست مردمان عالی دانشگاه محشر

واقن؟

شما ایلامی هستید خودتون

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ببین مردم خونگرم و غریبه‌پرستی داره اتفاقامن خودم دانشگاه علوم پزشکی اونجا بودمخیلی از دانشجو های پز ...

خوابگاهاش چطور بود

شهر گرونیه؟

جای گردشگری و تفریح داره؟

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
من خودم اصالتم ایلامیه ولی اصلا خوشم نمیاد از ایلام مردمشون بی فرهنگن و فقط خودشونو قبول دارن و همزب ...

زبان ایلامیا چیه مگه😑

من شاید هفده سال پیش رفتمشهر بدی نبود زیاد بزرگ نیسولی دوستای ایلامی زیادی دارم ک هیچکدوم مشکل خاصی ...

اخه یه سریا میگن فضولن 

ولی تو دانشگاه فک نکنم اینجوری باشه🤦‍♀️

خوابگاهاش چطور بودشهر گرونیه؟جای گردشگری و تفریح داره؟

نه شهر گرونی نیست جای گردشگری خیلیییی کم داره

کلا شهر کوچیک و محرومیه ولی طبیعت خیلییی زیبایی داره و کلی جای دیدنی طبیعی که برای یه دانشجو سخته بره مگه با دوستای ساکن اونجا یا اکیپی

خوابگاه چندتا داره معمولین مثل خوابگاههای دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر بافت قدیمیه شهره؟🥲🥲🥲

ببین درست یادم نیست ولی دوستم میگفت انگار از قدیم یه طلسمی اونجا هست یا یه کاری کردن قدیما که اینطوری شده کلا بعضی جاها زیاده مثلا جزایر کلا جغرافیاشون جوریه داره من خودم ۴ سال پردیس کیش لیسانس خوندم استادامون خیلی شیک میگفتن داره ولی کاریتون نداره اگر وسیلتون گم شد نگران نباشید ولی خب مال ایلام اینطوری که من از دو سه نفر شنیدم اذیت میکنه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نههه دروغغ میگیییی منم زدم این شهرو حالا چیکار کنم 🤣

نشستم گریه کردم کلی😂

یه فامیل داریم رفت ایلام والا درسشو تموم کرد برگشت اصلا هم مشکلی واسش پیش نیومد هرروز با دوستاشم می‌ ...

چقدر خوب

یکم آرامش گرفتم

نشستم گریه کردم کلی😂

نه صبر کن هنوز که وسیله هات جا به جا نشدن 🤣

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

زبان ایلامیا چیه مگه😑

کوردی غالبه وگرنه لری و لکی و عرب هم دارن ولی اصلا اینجور نیست که اینا میگن اتفاقا من چیزی رو که دیدم این بود که بیشتر‌هوای غریبه ها رو دارن

بعد شما که نمیری با مردمش زندگی کنی شما میری دانشگاهش و‌توی خوابگاهی که کلی دانشجو از استانهای دیگه هست نه ایلام

1
5
10
15
20
25
30
35
40