2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 74 پست
باردار و زایو وزن حیض نباید نگاه کنه من مجردم دستم خورد استوری بلاگرای بیشعورو باز کردم دوتاشونم عکس ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄شوخی میکنی دیگه!

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا من ماه گرفتگی دارم مامانم میگه اصلا زمان حاملگیت ماه گرفتگی اتفاق نیوفتاده

چه ربطی داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

باردار و زایو وزن حیض نباید نگاه کنه من مجردم دستم خورد استوری بلاگرای بیشعورو باز کردم دوتاشونم عکس ...

خدا رحم کنه بهتون سریعتر یه روان درمانگر مراجعه کنید فقط 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اون ماه گرفتگی بچه یه مسئله پزشکی هس ربطی به نجوم نداره

یه سرچی بزن سایت های علمی و پزشکی بخون اصلا ماه گرفتگی انسان نام علمیش چی هست و علت به وجود اومدنش چیه ولی برای مادرشوهرت اینا توضیح نده تو کلشون نمیره😐ما که نسل امروزیم نباید این چیزا را باور کنیم

مرسی عزیزمیجوری شدمچون ب زور بهم تحمیل شد و چشمم افتادچون خیلی هشدار شنیده بودمولی خب ددست میفرمایید ...

ان شاءالله عزیزم . من باردارم خیلی حواسم بود دستم به شکمم نخوره اخرشم خورد اونم دوبار . خیلی استرس گرفتم