برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
یه سرچ کنید.منم به شک انداختید!!برم ببینم.به شما هم میگم.
من شک ندارم
شما سرچ کنید
اگه مطمین بودید چرا تاپیک زدی!!!
از اول میرفتی سرچ
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شک ندارم شما سرچ کنید اگه مطمین بودید چرا تاپیک زدی!!!از اول میرفتی سرچ
بله نوشته که قضا داره.
مگر اینکه پریود باشی.
عزیزم مگه دعوا داریم؟؟
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
من الان رفتم توی تراس دیدمولی نمیدونم چرا انقد گربه ها جیغ میکشیدن و نا آروم بودن، ترسیدم
قرمزه واقعا؟؟