2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 45 پست
من همین الان از ماه عکس گرفتم کامل وسرخ خیلی قشنگه تا 8 دوباره بگیرم ببینم چطو میشه

زیباست

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین الان از ماه عکس گرفتم کامل وسرخ خیلی قشنگه تا 8 دوباره بگیرم ببینم چطو میشه

وای خدا چقدر قشنگه😍😍😍😍

دمت گرم عزیزم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

زیباست

آره بابا یه پدیده کاملا طبیعی که یه عده سودجو هی شایع پراکنی میکنن والا من دم دقیقه میرم نگاش میکنم ومیام 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
وای خدا چقدر قشنگه😍😍😍😍دمت گرم عزیزم

قربون تو بزار اگه تغییری دیدم باز میفرستم 

یه پدیده ی کاملا علمی و طبیعی الکی هی میگن نبینید نکنید نخورید چیه بابا همش خرافات 

منکه از دیدنش سیر نمیشم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
قربون تو بزار اگه تغییری دیدم باز میفرستم یه پدیده ی کاملا علمی و طبیعی الکی هی میگن نبینید نکنید نخ ...

والا دقیقا 

الهی فدات بشم خیر ببینی

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

واییی چقدر زیبا 😍😍😍😍

گفتن که 9:۴۰ دقیقه اوجش هست حالا من بازم براتون عکس میزارم

فدات شم

خدا نکنه عزیزم

😘😘😘😘