2777
2789
عنوان

ناخن کروم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 30 پست

نه طبیعی نیست

من عاشق کرومم هر چند بار یه بار میزنم 

خط میافته گاهی

ولی اینکه سراش پریده چون تاپ کات خوب نزده یا دو لایه نزده شاید

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه طبیعی نیستمن عاشق کرومم هر چند بار یه بار میزنم خط میافته گاهیولی اینکه سراش پریده چون تاپ کات خو ...

اره چت جی بی تی هم گفت

تازه از لبه هم نبود اولین بار که کرومش رفت از وسط ناخن بود بعداً دیگه کل ناخونم هر روز یکیضون یه لبه یا گوشه یا وسط پاک شده بود

خانما یه سوال بپرسم؟الان دیگه همه خانما به خودشون خیلی رسیدگی میکنن،مثل همین ناخن و مژه و....ولی من تا حالا هییییچ کدوم از این کارو نکردم،این کارای زیبایی حس خوبی به آدم دست میده ؟الان هر کیو میبینم کار زیبایی انجام داده،ولی من اصلاااااا😥😥😥حس میکنم خیلی از دنیا عقبم😔😔😔😔

کاربری سال ۹۶ هستم.
چراا

صدف ناخنت آسیب میبینه بذار آروم آروم کاشت بیاد بالا سوهان بزن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانما یه سوال بپرسم؟الان دیگه همه خانما به خودشون خیلی رسیدگی میکنن،مثل همین ناخن و مژه و....ولی من ...

چرا عقب باشی قشنگم؟

هرکسی یک مدلی هست تفاوت ها قشنگه 

هر کاری دوست داری انجام بده و خودت رو دوست داشته باش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانما یه سوال بپرسم؟الان دیگه همه خانما به خودشون خیلی رسیدگی میکنن،مثل همین ناخن و مژه و....ولی من ...

حس خوبی میده جانم ولی خب برای هر کس متفاوته شما شاید برات حس خاصی نداشته باشه 

کسی که ناخن می‌ذاره حالا به عقیده من باید واقعا بیکار باشه چون ناخن مراقبت میخواد و اگه بشکنه صدف خودت خیلی اسیب میبینه اگه کار خونه میکنی لمینت یا ژلیش بهتره تا کاشت

در کل اینکه یکی انجام بده امور زیبایی یا نه به خودش مربوطه و ربطی به عقب موندن و دو چندان شدن زیبایی نداره 

صدف ناخنت آسیب میبینه بذار آروم آروم کاشت بیاد بالا سوهان بزن

آخه جدیدا خیلی رو مخم رفته اذیتم 

بلندم هست چون دو بار ترمیم کردم الان دیگه دلم برای صدفم تنگ شده از ناخون کلا زده شدم🥲

چرا عقب باشی قشنگم؟هرکسی یک مدلی هست تفاوت ها قشنگه هر کاری دوست داری انجام بده و خودت رو دوست داشته ...

آخه وضع مالی مون اصلا خوب نیست نمیتونم برای زیبایی هزینه کنم،بعد پیش خودم فکر میکنم نکنه بقیه بگن چقد عقب مونده است به خودش نمی‌رسه😔😔😔😔

کاربری سال ۹۶ هستم.
آخه وضع مالی مون اصلا خوب نیست نمیتونم برای زیبایی هزینه کنم،بعد پیش خودم فکر میکنم نکنه بقیه بگن چق ...

نه باباا غصه نخور جانم انشالله وضعیت مالیتون به زودی زود خوب بشه 

بابت ناخن سعی کن بلند کنی مرتب سوهان بکشی بعد لاک بزنی

باور کن کسی دقت نمیکنه کاشته یا نه مهم زیباییه

آخه وضع مالی مون اصلا خوب نیست نمیتونم برای زیبایی هزینه کنم،بعد پیش خودم فکر میکنم نکنه بقیه بگن چق ...

اتفاقا نچرالی خیلی هم قشنگه 

من هرکسی رو ببینم فقط زیبایی میبینم هر مدل که باشه

حس خوبی میده جانم ولی خب برای هر کس متفاوته شما شاید برات حس خاصی نداشته باشه کسی که ناخن می‌ذاره حا ...

من کار خونه زیاد انجام میدم پس به درد من نمیخوره،ولی منظورم فقط ناخن نبود،مثل مژه و غیره،که حتی اصلا اسمشون هم بلد نیستم،مثل این پست که چند کلمه توش نوشتین من اصلا معنیشون نمی‌دونم😔😔

کاربری سال ۹۶ هستم.
من کار خونه زیاد انجام میدم پس به درد من نمیخوره،ولی منظورم فقط ناخن نبود،مثل مژه و غیره،که حتی اصلا ...

ژلیش یه لاکه میزنن موندگاریش بیشتر از لاک معمولیه برای کسایی که کار خونه میکنن 

لمینت هم میذارن رو ناخن یه ماده ای استحکامش بیشتر شه بجای شکستن

ولی لازم نیست فعلا خرج کنی عزیزم همینطوری هر انسانی زیباست 

انشالله تغییر و اتفاقات خوب به زودی برای شما اتفاق میوفته 

و شما هم تجربه کنی هر چی که دوست داری

برای تنوع مژه یا ناخن خوبه ولی همیشگی دلو میزنه