2777
2789
عنوان

یه بلاگر معروف میگف همه ی مردا خیانت میکنن تو ذاتشونه🟥🟥

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 51 پست

حرفش رو قبول ندارم

ولی ی باور دارم که در مورد تقریبا همه ی بلاگر های لایف استایل صدق میکنه

بلاگر= فرد دارای زوال عقل

هر چقدر فالوئر بیشتر زوال عقل بیشتر

اونایی که ایونت برگزار میکنن که دیگه ته ته تعطیل بودنن

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جملات چرته

هرکی اینارو قبول داره حرفای آقایون علیه زنان رو هم قبول داشته باشه ک میگن همه زنا فلانن و بهمانن

واقعا این جملات مردا فلانن و زنا فلانن چرته و فاقد منطق و عقل

با کل مردا بوده ک میگ همهه؟!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

مردهای قدیم واقعا فرق داشتند اگر مردای اون زمان بود امکانات خیانتشون کم بود ولی الان تعداد کمی هستند که متعهد باشند

من که هیچ اعتمادی به شوهرم ندارم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
مثلا میگف همه ی مردا خیانت تو ذاتشونه...همه میکنن اونایی هم ک نمیکنن چون نمیتونن و شرایطش نیس

خوب فرض کنیم اینطور باشه حالا چه کنیم؟ توذات خودمون هم همه چی هست ولی انجام نمیدیم که 

به این حرفا توجه نکن دلت سیاه میشه این اظهار نظرهای کلی غصه رو زیاد میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

زن و مرد به یک اندازه خیانت میکنن پس اگر این طوری باشه همه زن ها هم خیانت میکنن، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یعنی بابا و برادر خودشم اره ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بلاگرای دوزاریرو دنبال نمیکنم

ولی از وقتی بابام خیانت کرد پشمای ما خودش و مادرم و..یجا ریخت مردی که کل فامیل ومحل وآَنا رو سرش قسم میخوردن

#توهین‍ نکنید عاشق پدرمم

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡