2777
2789
عنوان

خدایی چرا انقد عمل میکنید و ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 69 پست
من نمیدونم چرا قیافه های جوان و باد کرده میبینم خندم میگیره🤣🤣

والا منم خندم میگیره بیشتر به این فک میکنم چجوری نمیفهمن زشته مگه آیینه ندارن خییییییلی این موضوع برام عجیبه اونقدر که دوست دارم از طرف بپرسم اما نمیشه خب.

والا منم خندم میگیره بیشتر به این فک میکنم چجوری نمیفهمن زشته مگه آیینه ندارن خییییییلی این موضوع بر ...

بآور کن اینا میرن تو یه آرایشگاه درپیت بعد آرایشگره تبلیغ میکنه براشون آنقدر تو گوششون میخونه خر میشن بعدشم آرایشگر هی میگه وای چه خوشگل شدی اونم میگه خب حتما شدم دیگه ...

یبار آرایشگاه بودم خانمه گیر داده بود بیا برات خط لب بکشم بعد با مداد برام کشید گفت ببین چه خوب میشه...

واااای😛لبااام وحشتناک زشت شده بود درحالیکه من خودم لبای درشت و قشنگی دارم به هیچ عنوان قبول نمیکنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بآور کن اینا میرن تو یه آرایشگاه درپیت بعد آرایشگره تبلیغ میکنه براشون آنقدر تو گوششون میخونه خر میش ...

من تا جایی بتونم آرایشگاه نمیرم بسکه جوش سمیو بیخوده 

آفرین بتو👌

عزیزم مادرشوهرمت سنی ازش گذشته خب طبیعیه میخواد جین و چروک رو بپوشونه من چهل سالمه تاحالا کاری رو پو ...

۵۰ سالشه

خودش دختراش تمام فک و فامیل همه از دم

بزرگ و کوچیک

فک کن ی نفر نچرال بارایش کم بین این همه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچی میگذرونیم 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

همی طوری خوبه نچرال بودن

❤️گاهی با همسرم تو ی جمعی هستیم شدید اعتماد بنفسم میاد پایین ک نکنه الان اونا بیشتر ب چشم بیان حس بدیه خدایی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچی میگذرونیم 😐

سخت میگذره

سخت میگذره

اره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

متاسفانهیه مراسم توی آمریکا بود و پخش زنده رو دیدم تمام چهره ها نچرال و زیبا و آرایش در حد معمول

ایرانیا فقط دنبال ارایشن انم بامواد  فیک متاسفانه ولی غربی ها بیشتر دنبال تقویت  زیبایی های خدادای

من تا جایی بتونم آرایشگاه نمیرم بسکه جوش سمیو بیخوده آفرین بتو👌

من جدیدا برای وکس هم خودم تو خونه انجام میدم موهامو مشکی طبیعی گذاشتم دیگه کلا از جو آرایشگاه خبر ندارم ولی اگر بخوام به خودم برسم دکتر پوست یا جراح درست وحسابی میرم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬