2777
2789
عنوان

پدر متعصبی که حتی تهدید به مرگ می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شما ارتباطی داره؟تاپیکش جنسی یا سیاسیه؟شما خودت واسه چی عضو شدی؟

اوکی تو که مدافع عدم دخالت تو کار بقیه ای الان به تو ارتباطی داره من چه پستی میزارم؟؟ یا چرا عضو شدم؟

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

کاش این بی مغزایی مثل شما جمع کنن اینجا برن

من با لحن بدی ننوشتم جدی سوالی پرسیدم این جمله م رو و منظور بدی هم نداشتم حالا اینکه شماها جبهه گرفتید و با جنبه بد به حرفم نگاه می‌کنید مشکل خودتونه

درضمن مراقب حرف زدنت باش من توهینی بهت نکردم بی مغز تویی ک دهنتو باز میکنی هرچی میخوای میگی!

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ب شما ارتباطی داره این دختر واس چی عضوه؟

نه من فقط سوالی بود حرفم وگرنه با بدی نپرسیدم منظورم این بود که بخاطر مشکلت عضو شدی یا ن

ریپ نزن من حوصله جواب پس دادن به کسی رو ندارم ممنون!!!

بیچاره اومده درد و دل می‌کنه تو ازش جواب میخوای 😐

من فقط ی سوال پرسیدم همین چیز بدی ک نگفتم توهینی ک نکردم اذیت که نکردم 

ممنون میشم ریپ نزنی!

با مامانم که بدتره بیچارش کرده نه کلا ارتباطم با خانواده خوب نیست

سعی کن بری تو تیم مادرت

دلم برای مادرت سوخت

مادرا هیچ امیدی تو زندگی ندارن

سعی کن دختر خوبی برای مادرت باشی