2777
2789

من 9ساله عروسی کردم و ی پسر 5ساله دارم پدرشوهرم واسه پسرم تا حالا ی دوچرخه خریده که دستشم درد نکنه خیلی خوشحال شدم از خریدنش،ولی ی جاری دارم که 3ساله ازدواج کردن و بارداره ،پدرشوهرم اینام گاوداری دارن و به جاریم گفته بخاطر اگه بچت به دنیا اومد بهت ی گوساله میدیم به عنوان کادو ،شما بودین ناراحت نمیشدین از این فرقی که میذارن ،خوده پدرشوهرم گفت که میده من چیزی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چقد حسودی 

ول کن توروخدا

بچه ها میبینین جاری چه جوری چشمش به زندگی ادمه؟؟؟؟از اتفاق نیفتاده هم ناراحته 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دوچرخه از گوساله بهتر نیست بنظرت؟؟؟

ن دوچرخه پولش شده 6تومن گوساله60تومنه حداقل

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
نه مثلا پدرشوهر من به همه عروسها سرویس طلا دادولی به من گوشواره و ساعت دست دوم عروسش که طلاق گرفته ب ...

چی بگم والله