2777
2789
عنوان

یعنی چی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست

گوش نده به این چیزا... 

اینم روش دیگس ملتو دست بندازن دیگه.. 

خودت ماهی ادم تورو داشته باشه چه نیازش به ماهه اسمونه...... انگار ابری جلوشه.. 

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی می‌گفت ماهم نگاه نکنید

نه من باید نگاه کنم🤣🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نه من باید نگاه کنم🤣🤕

ولی از لحاظ علمی که از هوش مصنوعی ام پرسیدم می‌گفت موردی نداره

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

ولی از لحاظ علمی که از هوش مصنوعی ام پرسیدم می‌گفت موردی نداره

پس نگاه میکنم🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

پس نگاه میکنم🤕

ولی خدایی 

اگه چیزی نخوریم از دل ضعغه بیشتر آسیب میبینیم 🤣🤣🤣

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

ولی خدایی اگه چیزی نخوریم از دل ضعغه بیشتر آسیب میبینیم 🤣🤣🤣

اصلا من چیپس میخورم موقعی که ماه و تماشا میکنم میچسبه🤣🤣

عجب 😂

چرا عجب 😂😂😂

میخواستم یه شرح بنویسم گفتم بیاید بخونید بهتره 😂

اصلا من چیپس میخورم موقعی که ماه و تماشا میکنم میچسبه🤣🤣

اره خب بلاخره آدم داره یچی میبینه خشک و خالی که نمیشه😂

پس جالب شد 😂

اره به نظر من بشر همیشه مهلک ترین ضربات رو از ناحیه خود شخصش میخوره 

آخه اگه چیزی نخوره طرف 

یکی شاید یه بیماری داشته باشه باید آب بخوره 

نمیشه که نخوره