2821
2789
گریه چرا مشکلتون حل نشد؟

کلا گریه کردن باعث میشه اروم بشم ما یه پرونده هم تو دادگاه داریم امروز دادگاهشه خودم کلی استرس دارم از طرفی یه دعوا کوچیکم کردیم نه چیزی نبود ک بخوام بخاطرش گریه کنم فقط یکم دلم پر بود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا گریه کردن باعث میشه اروم بشم ما یه پرونده هم تو دادگاه داریم امروز دادگاهشه خودم کلی استرس دارم ...

عزیزم ان شالله هر چ‌زودتر مشکلات ب بهترین شکل ممکن رفع شن  و ارامش بگرده بت 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

قربونت مرسی برای شما هم همیشه آرامش و سلامتی باشه تو زندگی تون♥️😄

مممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤗

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نشییاره عزیزم بپرس

همه چیز از یه بحث کوچیک شروع شد 

اون برام غذا درست کرده میخواد بیاره برام از راه دور بعد دلمه درست کرده خب بعد من پرسیدم توش چی داره گفت گیاهیه برنج لپه و.. بعد اون وسطا گفت تخم مرغم داره 

من گیاه خوارم گوشت مرغ تخم مرغ اینا نمیخوام خیلی نیست گیاه خوار شدم چند ماهه آخه خانوادمم گیاه خوارن همه خودمم همیشه دوست داشتم بعد من گفتم خب عزیزم من تخم مرغ نمیخورم که اصلا دلمه که توش تخم‌مرغ نداره میگ ما میزنیم که به هم ب چسبه مواد بعد من گفتم من نمیخورم بعد اون ناراحت شد گفتش که من کلی فکر کردم از خالم پرسیدم چهار ساعت وقت گذاشتم اینو برای تو درست کنم و... از طرفی من میگم بهش نگفتم تو ذهنم که تو اگر برای من میخواستی درست کنی باید درنظر میگرفتی که من تخم مرغ نمیخورم اینه توش گوشت نداره دلیل نمیشه بگی گیاهیه من از این ور ناراحت شدم که اون به فکر خودش برای من درست کرده درحالی که اصلا تخم مرغ جزو موادش نیست و اون زده توش یعنی اصلا به من فکر نکرده اونم از اون ور ناراحت شد ک من این همه برای تو زحمت کشیدم تو زرت میگی نمیخورم البته بعد اون کلی سر چیزای دیگ بحث کردیم ولی از این شروع شد 

همه چیز از یه بحث کوچیک شروع شد اون برام غذا درست کرده میخواد بیاره برام از راه دور بعد دلمه درست کر ...

خب از نظر من تو مقصر نیستی تو این بحث 

اگه از اول میدونست که تو دوست نداری ولی این کار کرد که اشتباه از اون نه تو ولی اگه نمیدونست این کار کرد اونم تقصیری نداشت میخواست تورو خوشحال کنه 

و اینکه عزیزم هیچوقت اجازه نده این بحثهای کوچیک بینتون خراب کنه سردتون کنه باعث قهر دعواتون بشه 

درسته تو هر رابطه ای دعوا .قهر . بحث هس اینا رابطه رو محکم تر می‌کنه ولی نباید اجازه بدی اگه همو دوس دارین بینتون فاصله بیفته درسته بااینکه دوس نداری این کار کرد ولی مثلاً میشه یجور دیگه بدون دعوا بهش بگی که من دوسش ندارم نمیخورم‌

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

خب از نظر من تو مقصر نیستی تو این بحث اگه از اول میدونست که تو دوست نداری ولی این کار کرد که اشتباه ...

نه شروعش این بود بعدش اون ناراحت شد من ناراحت شدم هزار یک مسئله دیگ وسط کشیده شد دعوا شد من میخواستم بدونم شروعش مقصر من بودم یا نه